Kjell Stockfisch ny chef for Teknik og Miljø i Haderslev

Kjell Stockfisch er fra 1. februar 2013 chef for Teknik og Miljø i Haderslev Kommune.

Han kommer fra en stilling i Aabenraa Kommune, hvor han har været direktør for Teknik og Miljø siden kommunesammen-lægningen i 2007. Før det var Kjell Stockfisch chef for Teknik og Miljø i den daværende Tinglev Kommune i knap 10 år.

”Vi er meget glade for, at vi kan ansætte Kjell, som har erfaring og udviklingslyst på det tekniske område”, siger Rune Larsson, direktør for Erhvervs- og Borgerservice.

I Aabenraa Kommune har Kjell Stockfisch været ansat på en åremålskontrakt. Den udløber næste år, og derfor var det et oplagt tidspunkt for Kjell at søge nye udfordringer.

”Jeg glæder mig til at komme ind i Haderslev Kommune, der virkelig har ambitioner i forhold til erhvervsliv og bosætning, men også på miljøområdet. Det er nogle rigtig interessante områder, og jeg glæder mig til at være med til at understøtte byrådets vision”, siger Kjell Stockfisch.

Haderslev er på ingen måde fremmed for Kjell, hvis familie kommer herfra. Selv er han opvokset i Vojens. I dag bor han i Aabenraa, er gift med Lisbeth Lintrup, og har to voksne børn.

Haderslev Kommune på DenOffentlige.dk Haderslev Kommune
Aktivitet: Artikler: 86 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer