Klaus Majgaard ny kommunaldirektør i Furesø

Den 44-årige Klaus Majgaard skal fra den 1. maj stå i spidsen for arbejdet med økonomistyring, effektivisering samt nytænkning i Furesø Kommune.

Klaus Majgaard kommer fra en stilling som administrerende direktør for Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune, hvor han har været siden 2007.

Det er således en yderst kompetent person, der nu sætter sig i kommunaldirektø-rens stol i Furesø Kommune.

”Vi glæder os til at tage fat på samarbejdet med Klaus Majgaard. Han er en kompetent og erfaren leder med stor indsigt i økonomistyring, effektivisering og innovationstænkning. Samtidig har Klaus konkret erfaring fra maskinrummet med at styre et af de helt store kommunale kerneområder. Vi er overbeviste om, at han i samspil med byrådet og borgerne kan være med til at videreudvikle Fu-resø Kommune,” siger borgmester Ole Bondo Christensen.

En stærk profil
Furesøs nye kommunaldirektør er uddannet cand. scient. adm. fra Roskilde Universitetscenter og har tidligere været bl.a. konsulent i Deloitte, kontorchef i Økonomistyrelsen og direktør for Børn og Kultur i Fredericia Kommune.

Derudover er Majgaard adjungeret professor i offentlig ledelse og styring på Copenhagen Business School (CBS) samt formand for Børne- og Kulturchef-foreningen.

Klaus Majgaard overtager posten fra Michael Schrøder, der i februar blev kommunaldirektør i Dragør Kommune.
 

Emneord: Klaus Majgaard
Furesø Kommune på DenOffentlige.dk Furesø Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 16.03.19 Ledelse
  Klaus Majgaard: Bryd styring op i tre rum

  Vend styringen på hovedet, lyder det fra bl.a. Anders Bondo Christensen. Jamen, hvad nu hvis vi bryder den op og skaber tre rum, hvortil styringen skal tilpasses, foreslår Klaus Majgaard.

 • 01.02.12 Ledelse
  Majgaard stopper som kommunaldirektør i Furesø

  Klaus Majgaard forlader posten som kommunaldirektør i Furesø Kommune med udgangen af februar måned. Det er blandt andet drømmen om at være med til at udvikle styringen i den offentlige sektor, der trækker.

 • 25.01.12 Ledelse
  Kommunaldirektør og forsker: Medbestemmelse betaler sig

  Medbestemmelse for de ansatte giver mere rationelle beslutninger på arbejdspladserne. Idéer og nytænkning trives bedre blandt medarbejdere med indflydelse. Sådan lyder det fra Furesøs kommunadirektør og en forsker. De er ikke i tvivl: Medbestemmelse betaler sig.