Lis Rom Andersen stopper i Frederikshavn

Som led i den igangværende administrative organisationsforandringsproces går kommunen ned fra 5 til 4 direktører.

På den baggrund er der indgået en fratrædelsesaftale med børne- og kulturdirektør Lis Rom Andersen, hvis kontrakt udløber i 2011. Lis Rom Andersen fratræder sin stilling med udgangen af oktober måned.
- Vi er i gang med store besparelser og forandringsprocesser, hvor vi særligt fra topledelsens side skal vise vejen. Derfor går vi nu fra 5 til 4 direktører.  Af hensyn til den samlede drift og udvikling er det meget vigtigt, at vi rettidigt får rokeret om på pladserne på direktørplan. Det kan ske på en velovervejet og professionel måde, fordi Lis Rom Andersen har været er indstillet på at indgå denne fratrædelsesaftale, udtaler kommunaldirektør Jane Wiis.

Forlader sine områder i fremdrift
Lis Rom Andersen har været ansat i Frederikshavn Kommune siden 2002 - først som børne- og kulturdirektør i den gamle Frederikshavn Kommune og siden i 2007 kommunesammenlægningen i samme stilling.
- Lis Rom Andersen er en meget erfaren og kompetent direktør, som ved sin fratrædelse forlader sine fagområder i fremdrift. Især de seneste store politiske strukturbeslutninger på skoleområdet med bygning af en ny skole og sammenlægning af flere skoler, helhedsplanen på dagtilbudsområdet, kulturhus Kappelborg samt de store udfordringer på familieområdet viser, at netop børne- og kulturområdet er i kraftig udvikling, fortsætter Jane Wiis.
 

Heidi Becker-Rasmussen overtager

Det er direktør Heidi Becker-Rasmussen der, pr. 1. november 2010, ud over sine øvrige direktøropgaver for den nuværende centralforvaltning, skal overtage ansvaret for opgaverne på børne- og kulturforvaltningens område.
- Det drejer sig nu om at få sat Heidi Becker-Rasmussen ind på områderne så hurtigt som muligt, så hun kan være med fra start og hele vejen igennem de store forandringsprocesser, som skal køre for fuld damp de kommende år, slutter Jane Wiis.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer