Manu Sareen indtræder i R's Folketingsgruppe - og tager orlov fra borgerrepræsentationen

Manu Sareen indtræder i den radikale folketingsgruppe fra årsskiftet og tre måneder frem som suppleant for Lone Dybkjær, da hun skal opereres for en dårlig hofte og efterfølgende genoptrænes. Manu Sareen overtager således ordførerskaberne inden for sundhed, ligestilling og retspolitik.


"Jeg ønsker Manu Sareen velkommen i gruppen og ønsker i samme åndedrag Lone Dybkjær held og lykke med operationen og den efterfølgende genoptræning," siger Margrethe Vestager, gruppeformand for Radikale Venstre.

"Manu Sareen er en god politiker, så jeg er sikker på, han viderefører det politiske solide arbejde, Lone Dybkjær er kendt for. Manu Sareen er et godt eksempel på de mange talentfulde radikale folketingskandidater, som står klar til at gribe chancen, når den byder sig," siger Margrethe Vestager.

Manu Sareen overtager ordførerskaberne inden for sundhed, ligestilling og retspolitik, mens Niels Helveg Pedersen overtager EU-ordførerskabet. Lone Dybkjær holder i første omgang orlov frem til 1. april.

Vikariatet betyder også, at Manu Sareen tager orlov fra Københavns Borgerrepræsentation i samme periode.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer