Mette Nordal Reebirk ny projektchef for Campus Odense Development

Odense opruster arbejdet med tiltrækning af nye virksomheder, og ansætter projektchef til Campus Odense Development. Mette Nordal Reebirk tiltræder den 15. august 2012.

Visionen for Campus Odense er, at det i 2015 er det foretrukne etableringssted i Danmark for virksomheder, der arbejder inden for sundheds- og velfærdsteknologi – og ditto internationalt i 2025. Som et led i at realisere det mål er Mette Nordal Reebirk blevet ansat til at stå i spidsen for Campus Odense Development.

- Mette Nordal Reebirk har en udpræget forretningsorienteret profil, og har god erfaring med at koble forretningsmæssige muligheder og investeringsvillige virksomheder og organisationer. Hun er derfor den helt rigtige til at stå i spidsen for Campus Odense Development, og jeg er overbevist om, at hun vil forstå at skabe den nødvendige fremdrift, så vi får udviklet Campus området til det vækstcenter, det har potentialet til at blive, siger stadsdirektør Jørgen Clausen, på vegne af styregruppen bag Campus Odense Development.

Mette Nordal Reebirk har arbejdet strategisk med kommunikation og forretningsudvikling i godt 20 år. Ledelse, internationalisering, kommunikation, innovation, forretningsudvikling og fundraising har været centrale elementer i hendes karriereforløb.

Før ansættelsen hos Campus Odense Development har Mette Nordal Reebirk blandt andet drevet sin egen virksomhed Reebirk, hvor hun har arbejdet med at rådgive omkring karriereudvikling og fundraising. Hun har tidligere arbejdet med at tiltrække internationale investorer til Hovedstadsregionen i sit arbejde som Business Developer i Copenhagen Capacity, og hun har arbejdet med at skabe internationale business netværk blandt andet i sit arbejde som Director of International Affairs, RUC, og gennem sit arbejde som International Development Director for Copenhagen Business School.

Mette Nordal Reebirk vil fra 15. august referere til styregruppen for Campus Odense, hvor parterne bag Campus Odense Development er repræsenteret.

Organisatorisk vil Mette Nordal Reebirk blive tilknyttet Bystrategisk Stab i Borgmesterforvaltningen, hvor hun vil referere til Anne Velling, Chef for Bystrategisk Stab.

Fakta

Mette Nordal Reebirk skal stå i spidsen for Campus Odense Development, der er en nyetableret enhed, hvis primære fokus vil være at opsøge og tiltrække investorer og virksomheder med henblik på etablering i Campus Odense eller Forskerparken.

Parterne bag Campus Odense Development er Odense Kommune, Odense Universitetshospital, Syddansk Universitet, University College Lillebælt, Freja Ejendomme A/S, Ejendomsselskabet den Fynske Forskerpark A/S og Region Syddanmark.
 

Odense Kommune på DenOffentlige.dk Odense Kommune
Aktivitet: Artikler: 126 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer