Morten Winge ny kommunaldirektør i Glostrup

Morten Winge bliver Glostrups nye kommunaldirektør Morten Winge er 44 år og uddannet Cand. Polit. Han har baggrund inden for Sundhedsministeriet og Hovedstadens Sygehusfællesskab inden han i 2000 blev centerchef i Københavns Kommune.

Siden 2004 har Morten Winge været ansat i Hørsholm Kommune, først som økonomichef og siden som direktør med primære ansvar inden for børneområdet, sundhed, arbejdsmarked, borgerservice og det sociale område.

”Med ansættelse af Morten Winge er jeg overbevist om, at vi i Glostrup får en meget kompetent øverste leder af vor organisation. Morten har en bred erfaring fra de store velfærdsområder og en solid base omkring økonomi. En fortsat sund økonomi i Glostrup er en forudsætning for at holde os fast på den gode kurs, vi har i dag, hvor kommunen er inde i en god udvikling med mange nye tiltag. Glostrup har bl.a. for nyligt ændret hele organisationen på rådhuset, og vi har sat et stort skib i søen omkring ny skolestruktur. Med Morten Winge ved roret og den samlede direktion på broen har vi nu en topledelse, der kan bringe de nye store skibe i sikker havn, udtaler Glostrups borgmester John Engelhardt”.

Glostrups direktion vil fra 1. juni 2012 bestå af kommunaldirektør Morten Winge, direktør Ole Toftegaard og direktør Lene Magnussen.

Glostrup Kommune på DenOffentlige.dk Glostrup Kommune
Aktivitet: Artikler: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer