Peder Klinge Søndergaard ny rehab-chef i Odense

Odense Kommune har ansat Peder Klinge Søndergaard som ny rehabiliteringschef.

Peder Klinge Søndergaard er 35 år og uddannet cand.oecon. & Master of Business Administration. Han kommer aktuelt fra en stilling som social- og sundhedschef i Lolland Kommune, hvor han har været ansvarlig for en medarbejderstab på cirka 600 personer og et nettobudget på cirka 750 millioner kroner.

Han har tidligere været ansat på OUH i en række chef- og specialiststillinger - og har derfor et godt kendskab til en række af de muligheder og udfordringer, som Odense Kommune står overfor i de kommende år på rehabiliteringsområdet.

Peder Klinge Søndergaard har samtidig omfattende praktisk og teoretisk viden omkring organisationsudvikling, innovationsledelse, projektledelse og udvikling af driftsorganisationer med sig i bagagen, når han starter i sit nye job som rehabiliteringschef den 1. august 2012 i Odense Kommune.

I Social – og Arbejdsmarkedsforvaltningen ser adm. direktør Peter Pietras frem til samarbejdet med Peder Klinge Søndergaard.

”Rehabilitering til job er et område, hvor vi i Odense Kommune står overfor mange store forandringer og udfordringer, men også muligheder i de kommende år. Derfor er det vigtigt, at vi har folk i toppen, som har relevant erfaring, forstår udfordringerne, og som kan omsætte de politiske udmeldinger til praksis. Det har vi fået med Peder Klinge Søndergaard som chef for det nye center for rehabilitering,” siger Peter Pietras.

Odense Kommune på DenOffentlige.dk Odense Kommune
Aktivitet: Artikler: 126 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer