Pernille Blach Hansen fra Randers til Grundfos

Pernille Blach Hansen, der er direktør for Miljø og Teknik i Randers Kommune har netop opsagt sin stilling for at blive bæredygtighedsdirektør, Director of Sustainability and CSR (Corporate Social Responsibility) i Grundfos koncernen.

"Det har været utroligt spændende at arbejde i Randers Kommune gennem de sidste 4 ½ år. Det har været en stor fornøjelse at være direktør for så mange engagerede medarbejdere med så stor faglig stolthed og vilje til at gøre en forskel for borgerne i Randers Kommune," siger Pernille Blach Hansen.

Konkret forventer Pernille Blach Hansen at fratræde i løbet af oktober og fortsætter indtil da med "business as usual". Inden fratrædelsen vil det blive meldt ud, hvem der skal varetage ledelsesopgaven som direktør for Miljø og Teknik.

"Et stort tillykke til Grundfos, der i Pernille Blach Hansen får en særdeles kompetent og dygtig leder. Vi vil savne Pernille i Randers Kommune, hvor hun har gjort en kæmpe indsats ikke mindst i forbindelse med at få den nye kommune godt i gang efter kommunesammenlægningen. Jeg vil personligt savne Pernille som en inspirerende kollega i direktionen," siger kommunaldirektør Bent Peter Larsen.

Pernille Blach Hansen er netop blevet nomineret til den kommunale lederpris for sin ledelse, der har fokus på faglig forankring, tillid, sparring og uddelegering. Nomineringen er i kategorien kommunal topleder.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer