Rasmus Byskov-Nielsen ny teamleder i Holstebro Kommune

Blandt 18 ansøgere har Holstebro Kommune ansat Rasmus Byskov-Nielsen, Holstebro, som teamleder i Udvikling og Strategi, der er en afdeling under Borgmesterkontoret. Rasmus Byskov-Nielsen, der er 32 år, har været konstitueret i stillingen siden februar 2011.

Rasmus Byskov Nielsen blev i oktober 2006 uddannet som cand. scient.pol. fra Aarhus Universitet. Efter jobs som fuldmægtig i Århus Kommune og senere i Region Midtjylland blev han i februar 2009 ansat som udviklingskonsulent i Udvikling og Strategi i Holstebro Kommune, hvor han altså nu er teamleder. Afdelingen understøtter flere eksterne og interne udviklingsprojekter. Et eksempel er udviklingen af det nye Center for Sundhed i Holstebro.

Rasmus Byskov-Nielsen afløser Dorte-Pia Ravnsbæk i stillingen som teamleder i Udvikling og Strategi. Dorte-Pia Ravnsbæk har nu egen konsulentvirksomhed og arbejder som en af kommunens konsulenter i planlægningen af Spejdernes Lejr 2012. Efter lejren fortsætter hun som konsulent i egen virksomhed.

Emneord: Rasmus Byskov-Nielsen, Holstebro Kommune
Holstebro Kommune på DenOffentlige.dk Holstebro Kommune
Aktivitet: Artikler: 87 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også