Social- og sundhedsdirektør Birgitte Qvist-Sørensen til nyt job

1. oktober 2010 begynder Birgitte Qvist-Sørensen, Social- og sundhedsdirektør som international chef i Folkekirkens Nødhjælp - Chancen bød sig, og jeg måtte tage udfordringen op, siger direktøren, der glæder sig utrolig meget til at komme tilbage til hjælpearbejde på internationalt plan.

Birgitte Qvist-Sørensen startede i Helsingør Kommune den 1. maj 2006 som direktør for ca. 1600 medarbejdere på det sociale område, nemlig i Social- og Sundhedsforvaltningen.
- Jeg har altid haft mit hjerte hos de socialt udsatte og ældre i samfundet, og det har på mange måder været den røde tråd gennem hele mit arbejdsliv, fortæller Birgitte Qvist-Sørensen, både i mine jobs før Helsingør Kommune og nu efter.

Birgitte Qvist-Sørensen, der er uddannet cand. theol. har tidligere arbejdet med hjælpe- og udviklingsarbejde, bl.a. for FN i Asien, For Red Barnet i Bosnien, med konfliktløsning i Irland. mm.
- Jeg er i en periode af mit liv, hvor jeg synes det var nu, hvis jeg skulle tage springet og komme tilbage til det internationale hjælpearbejde, som jeg brænder for.
- At det falder sammen med organisationsændringerne er helt tilfældigt – jobbet var der bare lige nu, siger Birgitte Qvist-Sørensen. Jeg tror stadig fuldt ud på organisationsprojektet, og var dette ikke faldet min vej forbi, havde jeg kastet al min energi ind i den kommende opgave her i kommunen.

Opgaverne hos Folkekirkens Nødhjælp bliver bl.a. at udvikle og gennemføre Folkekirkens Nødhjælps strategier for udviklingsarbejde. En af opgaverne bliver bl.a. at styrke ledelsen og samarbejdet i de lande hvor Folkekirkens Nødhjælp har udviklingsprojekter, minerydning og katastrofehjælp. En opgave hvor Birgitte Qvist-Sørensen kan bringe sin topledererfaring fra Helsingør med sig.
- Jeg synes det er flot at Helsingør Kommune kan levere en medarbejder til en international post af den kaliber, siger Johannes Hecht-Nielsen i anledning af, at have modtaget Birgitte Qvist-Sørensens opsigelse

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer