Social- og sundhedsdirektør Lene Hald går på pension

Social- og sundhedsdirektør Lene Hald går på pension efter 11 år som direktør i Lyngby-Taarbæk Kommune.

I sin tid som direktør har Lene arbejdet med mange store projekter på det sociale område fx udbygning af ældreområdet, overtagelse af de amtskommunale opgaver, fokus og styring af det specialiserede socialområde og meget andet.

”Lene har været en god kollega og medspiller i direktionen med sin store erfaring og viden. I socialforvaltningen har Lene lagt et stort og flot stykke arbejde i både drift og udvikling. Jeg har altid kendt Lene som en ildsjæl inden for sit arbejdsområde. Jeg ønsker Lene alt det bedste fremover med de nye sider af livet ” siger kommunaldirektør Tim Andersen.

Borgmester Søren P. Rasmussen siger ”Lene har gennem årene lagt stor energi i det komplicerede socialområde. Hun er meget respekteret for sin faglige dygtighed. Lene har været formand for socialchefforeningen i flere perioder ligesom hun har været medlem af og nu formand for embedsmandsudvalget for social og uddannelse i KKR regi. Det er ansvarsfulde poster, hvor hun har været med til at præge udviklingen i socialområdet. Jeg ønsker Lene held og lykke med sin nye tilværelse”.

Lene Hald siger selv: ”Det er selvfølgelig med stor vemod, at jeg forlader mit professionelle arbejdsliv gennem 35 år, men også med stor glæde i forhold til de nye udfordringer, som jeg nu skal i gang med sammen med familie og venner. Jeg vil savne alle de gode kolleger og medarbejdere og de udfordringer, de har givet mig. Jeg er stolt over at have været med til at løse de nye opgaver som kommunerne har fået i forhold til kommunalreformen. Vi har gode resultater på beskæftigelsesområdet, vi har fået sat sundhed og forebyggelse på dagsordenen. Vi har også fået sat fokus på kvalitet og styring af det specialiserede specialområde og endelig ligger der en udbygningsplan for ældreområdet, som sikrer tidssvarende boliger og pleje - det synes jeg, at Social- og Sundhedsforvaltningen kan være stolte af. Jeg har kun ros og stor tak til medarbejdere og ledere fra mig”.

Der afholdes afskedsreception den 14. oktober kl. 14-16 på Toftebæksvej i kantinen, hvor alle er velkomne. Når Lene stopper, overtager vicedirektør René Rasmussen Lenes opgaver, indtil der er taget stilling til ansættelse af en ny direktør.
 

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer