Susanne Juhl ny direktør for Kort- & Matrikelstyrelsen

Til juni får Kort & Matrikelstyrelsen ny direktør. Det bliver den 40-årige Susanne Juhl, der kommer fra en stilling som afdelingschef i Klima- og Energiministeriet. Ansættelsen er i dag blevet godkendt i regeringens ansættelsesudvalg efter indstilling fra miljøminister Karen Ellemann.

Departementschef i Miljøministeriet Marianne Thyrring siger i den forbindelse:

- Miljøministeriet har med Susanne fået en meget velkvalificeret direktør med stærke ledelsesmæssige kompetencer. Jeg er sikker på, at Susanne med sin brede erfaring fra flere dele af centraladministrationen og sin person bliver en stor gevinst for Kort & Matrikelstyrelsen.

Susanne Juhl er i dag afdelingschef i Klima- og Energiministeriet, hvor hun senest har haft ansvaret for den nationale energi- og klimapolitik og har før det bl.a. været vicedirektør i Energistyrelsen, økonomichef i Vejdirektoratet samt været ansat i Finansministeriet.

Stillingen som direktør i Kort & Matrikelstyrelsen bliver ledig, da afgående direktør Jesper Jarmbæk ikke har ønsket at forlænge sin kontrakt.

Susanne Juhl bliver ansat på åremålskontrakt og tiltræder 1. juni 2011.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer