Thyra Frank træder tilbage efter røgsag

Plejehjemsleder Thyra Frank, trækker sig som leder efter røgsag. I stedet fortsætter hun som sygeplejerske.

Den markante leder af plejehjemmet Lotte i København, Thyra Frank, forlader onsdag sin stilling, skriver DAGBLADET Køge.
Det fortalte Thyra Frank tirsdag aften på Nordeas årsmøde i Faxe Hallerne som afslutningen på et foredrag.
- Jeg trækker mig tilbage i morgen (onsdag, red.) som leder for Lotte. Og jeg syntes, at I skulle vide det som de første, før I læser om det i avisen, sagde hun til forsamlingen.
Ifølge Thyra Frank vil souschefen herefter være leder af plejehjemmet Lotte.
Årsagen til, at Thyra Frank nu vil være almindelig sygeplejerske på Lotte er, at den 74-årige storryger Stig Rohde har meldt hende til Arbejdstilsynet, fordi Lottes beboere må ryge i fællesrummet.
- Det gider jeg bare ikke stå model til. Der er aldrig før nogen, som har meldt mig til Arbejdstilsynet. Hvis det skal være på den måde, så hedder lederen af Lotte Anne Marie, siger Thyra Frank til DAGBLADET Køge.
Hun afviser, at beslutningen har noget at gøre med hendes politiske karriere i Liberal Alliance, hvor hun er kandidat ved det kommende folketingsvalg.
/ritzau/

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer