Topfigur hos Venstres stopper

Venstres partisekretær takker af. Efter 10 år i spidsen for partiorganisationen rækker kræfterne ikke længere.

Lederen af Venstres partiorganisation, og manden bag partiets valgkampe, partisekretær Jens Skipper Rasmussen stopper nu på posten.
- Efter at have været med i 10 år, og have stået for tre valgkampe og 12 landsmøder, så kan jeg mærke, at kræfterne ikke er, hvad de har været. Så er det bedre at få friske kræfter ind, siger den 50-årige Jens Skipper Rasmussen, der er kendt som "Skipper" i partiet.
Jens Skipper Rasmussen har været partisekretær, siden han afløste Claus Hjort Frederiksen (V). Det skete, fordi Claus Hjort i november 2001 blev beskæftigelsesminister i den daværende statsminister Anders Fogh Rasmussens (V) første regering.
Jens Skipper Rasmussen, der har en fortid i Venstres Ungdom (VU), hvor han var formand mellem 1983 og 85, er uddannet fra Holbæk Seminarium i 1986. Og når Venstre har fundet partisekretærens afløser, så tiltræder Jens Skipper Rasmussen en stilling netop som uddannelseschef i partiet, hvor han skal stå for den interne uddannelse.
Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, og Claus Hjort Frederiksen sætter sig nu i spidsen for et ansættelsesudvalg, som skal finde en ny partisekretær.
/ritzau/

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer