Torben Gleesborg fra København til Vordingborg

Vordingborg Kommunes nye udviklingsdirektør, Torben Gleesborg, er uddannet landskabsarkitekt (Cand.Hort.Arch.), og er merkonom i innovation. Han har blandt andet været ansat som konsulent, projektleder og kontorchef i Københavns Kommune. De sidste fire år har han været chef for bygherreorganisationen i København Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning.

Torben Gleesborg er 41 år og er bosiddende i København. Han afløser tidligere Teknik- og Miljødirektør Torben Nøhr som den 1. februar tiltrådte en stilling som Teknik- og Miljødirektør i Køge Kommune.

”Vordingborg er en spændende kommune, hvor der sker rigtigt meget i disse år. Jeg glæder mig meget til at være med til at arbejde med de store projekter, som allerede er i gang og for en fortsat positiv udvikling,” siger Torben Gleesborg.

Med Gleesborg på den ene direktørpost, og Lisbeth Mogensen på den anden er der sat navne på hvem der fremover skal supplere Kommunaldirektør Tomas Therkildsen i direktionen. Borgmester Henrik Holmer glæder sig.

”Direktionen er kommunalbestyrelsens nærmeste samarbejdspartner. Derfor er det vigtigt, at have en stærk og visionær direktion, som kan føre kommunalbestyrelsens strategier og planer ud i livet. Det har vi haft hidtil, og med de nye ansættelser er jeg sikker på, at vi kan fortsætte den gode udvikling, som Vordingborg Kommune er inde i, siger Henrik Holmer.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer