Vægter Rasmussen ny direktør i Arbejdsskadestyrelsen

Cand.jur. Anne-Marie Vægter Rasmussen er udnævnt til ny direktør i Arbejdsskadestyrelsen. Hun tiltræder stillingen den 1. november 2012 og afløser Anne Lind Madsen, der går på pension. Anne-Marie Vægter Rasmussen er 57 år og har siden 2010 været formand for og daglig leder af Natur- og Miljøklagenævnet.

Tidligere har Anne-Marie Vægter Rasmussen været vicedirektør i Miljøstyrelsen (2008-2010), vicedirektør i By- og Landsskabsstyrelsen (2007-2008), vicedirektør i Skov- og Naturstyrelsen (2003-2007) og kontorchef i Skov- og Naturstyrelsen (1996-2003).

Arbejdsskadestyrelsen er en styrelse under Beskæftigelsesministeriet, der primært træffer afgørelser i sager om arbejdsskader og afgiver udtalelser i private erstatningssager. Styrelsen behandler også klager over a-kassernes afgørelser om blandt andet dagpenge og efterløn.

I 2011 blev der oprettet godt 54.000 arbejdsskadesager i Arbejdsskadestyrelsen, og styrelsen tilkendte erstatninger for 3,3 milliarder kroner.
 

Beskæftigelsesministeriet på DenOffentlige.dk Beskæftigelsesministeriet
Aktivitet: Artikler: 125 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer