Foto: Shutterstock

Nu advarer Mette Frederiksen: "Vi går ind i en mere alvorlig fase"

Det er bekymrende coronatal, og nu advarer landets statsminister.

Når dagens corona-smittetal bliver oplyst i dag klokken 14.00, så er det ikke en begejstret statsminister. Tværtimod. Smittetallene går nemlig i en negativ retning.

"Tallene vil vise et stigende antal smittede og med den alvor i sig, at der testes færre. Derfor er den relative andel, der testes positive, stigende. Det er bekymrende, og det er vores vurdering, at vi går ind i en mere alvorlig fase,” siger hun, ifølge B.T.

Disse udtalelser stemmer også overens med Magnus Heunickes udtalelse. I løbet af weekenden udtalte Sundhedsministeren, at coronatallene i øjeblikket er bekymrende. Det skyldes, at antallet af smittede fortsætter med at ligge ganske højt, og i øjeblikket er der ikke udsigt til, at de falder.derligere information

De seneste tal

I går lød lød antallet på 452 nysmittede. Der er forholdsvis højt taget i betragtning, at der er blevet testet færre. Hele seks personer havde nemlig mistet livet siden i foregårs. Det vides naturligvis ikke, om det er covid-19, der har resulteret i dødsfaldene, men samtlige seks personer var smittet med covid-19, før de mistede livet. Derudover var der sket en stigning på 10 indlæggelser. Det betyder, at der i går var 129 indlagte i Danmark med covid-19.

I dag klokken 14.00 bliver de seneste smittetal fra Statens Serum Institut offentliggjort. 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer