Nu kan du tilmelde dig årets Innovationspraktik

Du kan nu tilmelde dig årets Innovationspraktik, der giver faglig inspiration, netværk og et nyt blik på dit eget arbejde.

Vil du invitere andre ind på din arbejdsplads eller rejse ud og besøge en anden arbejdsplads?
 
Så får du nu muligheden for at tilmelde dig selv og din arbejdsplads Innovationspraktikken, der er et gratis og effektivt tilbud til ledere og medarbejdere på kommunale og statslige arbejdspladser.

Læs mere fra COI

Center for Offentlig Innovation deler viden og erfaringer på DenOffentlige.

Læs mere fra COI lige her.

Vil du også præge den offentlige debat, så bliv redaktør for eget indhold så kontakt os.

Vi kan se, at mange får lige så stort eller større fagligt udbytte af at være i praktik end ved at tage på kursus. Praktikken er et skræddersyet forløb til den enkelte, og så er det tilmed gratis,” fortæller projektleder i Center for Offentlig Innovation, Alexander Løchte Nielsen.
 
Hverken du eller din arbejdsplads behøver være hyperinnovative. Det, som er helt almindeligt på din arbejdsplads, kan være nyt og nyttigt for andre. Så det er bare med at komme afsted eller invitere indenfor.
 
Tilmeld dig innovationspraktikken
 
Det er tredje gang, Innovationspraktikken er med til at skabe relationer og viden på tværs af nationale og kommunale arbejdspladser.
 
Vi kan se i evalueringerne, at praktikken skaber varige relationer. Størstedelen har fortsat kontakt et halvt år efter praktikken og oplever, at det er nemt at ringe og spørge om hjælp og sparring. Det giver gode netværk for udvikling og deling af gode løsninger på tværs af de offentlige arbejdspladser. Og det er jo lige præcis dét, vi gerne vil opnå med praktikken,” fortsætter Alexander.
 
Bliv klogere på dig selv og andre: Bliv vært eller praktikant
 
Innovationspraktikken er en mulighed for at blive klogere på, hvordan man selv arbejder, og samtidig lære noget om andre.
 
Du kan tilmelde dig som praktikvært og få besøg af 1-3 praktikanter i 2-5 dage. Det giver et frisk blik på den måde, I arbejder på nu – og en del bruger det som afsæt for at justere i opgaveløsningen efterfølgende. 92 procent af sidste års værter anbefaler andre at blive praktikværter.
 
Din digitale tilmelding begynder her: coi.dk/ipraktik/tilmeld
 
Du kan også tilmelde dig som praktikant og besøge en anden kommunal eller statslig arbejdsplads i 2-5 dage. Du vælger selv, hvor længe du er af sted. Som praktikant får du en unik mulighed for at følge og blive en del af en anden arbejdsplads og for at blive fagligt inspireret til, hvad I kan gøre nyt og anderledes hjemme på din egen arbejdsplads.
 
Du kan vælge, at COI finder en spændende vært blandt de mange tilmeldte, men du har også mulighed for selv at finde en vært, såfremt du har et ønske om at komme et bestemt sted hen. Den online tilmelding guider dig nemt igennem forløbet uanset, hvad du vælger.
 
Efterfølgende hjælper COI, til at alle parter får mest muligt ud af praktikopholdet. 96 procent af sidste års Innovationspraktikanter anbefaler innovationspraktikken til andre.
 
Tilmeld dig før sommeren, vi matcher løbende
 
Innovationspraktikken forløber som udgangspunkt i uge 37. Men det er allerede nu, du skal ud af starthullerne for at få det bedste match.
 
Tilmeldingsfristen er den 15. juni, men vi matcher løbende værter og praktikanter, så hvis du vil have størst mulighed for et spændende match, så gælder det om at få tilmeldingen af sted før Folkemødet,” siger projektleder, Alexander Løchte Nielsen
 
Sådan forbedrer du din chance for at komme i praktik
 
Hvis din egen arbejdsplads er tilmeldt som vært, vil du som praktikant få en højere prioritet, når vi skal matche værter og praktikanter. Erfaringer fra tidligere år viser nemlig, at der er flere tilmeldte praktikanter end værter. Du kan opfordre din arbejdplads til at tilmelde sig som vært. 
 
Du kan derfor også opfordre din arbejdsplads til at tilmelde sig som vært.
 
Du kan læse om værdien ved at deltage i Innovationspraktikken, tidligere deltageres oplevelser og meget andet her: coi.dk/ipraktik
Emneord: Innovationspraktik, Innovationsaktive, Innovationspraktikant, COI, Center for Offentlig Innovation
COI - Center for Offentlig Innovation på DenOffentlige.dk Formål Center for Offentlig Innovation (COI) er et nationalt center, der understøtter øget kvalitet og effektivitet i hele den offentlige sektor gennem innovation. COI samarbejder med innov...
Aktivitet: Artikler: 105 | Events: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også