Nu stopper Ole Pass: Ny social- og sundhedsdirektør i Rødovre

Efter 25 år på posten går Ole Pass på pension den 30. september. Rødovre Kommune har mellem 42 ansøgere valgt ny social- og sundhedsdirektør fra den 1. oktober.

Henrik Abildtrup kommer fra en stilling som vicedirektør for beskæftigelses- og socialområdet i Roskilde Kommune.

”Der står meget stor respekt omkring Rødovre Kommunes indsats på social-, sundheds-, og beskæftigelsesområdet. Jeg ser frem til sammen med politikere, borgere, medarbejdere og ledere i Rødovre Kommune at udvikle området fortsat, så Kommunalbestyrelsens vision for fornyelsen af velfærdsområdet bliver en realitet. Jeg glæder mig til at gå i gang med udfordringerne i mit nye job i Rødovre”, siger Henrik Abildtrup.

Han er uddannet Cand. Scient. Adm. fra Roskilde Universitet og har afsluttet en to-årig systemisk lederuddannelse fra DISPUK, et kursus i Offentlig Topledelse fra Metropol (KIOL Executive) og International Public Executive fra CBS.
 
Udover mere end fire år som vicedirektør i Roskilde Kommune har Henrik Abildtrup en fortid som centerchef for Udvikling og Digitalisering i Hørsholm Kommune, chefkonsulent i KL's konsulentvirksomhed samt konsulent i Hørsholm Kommune.
Emneord: Rødovre Kommune, Social- og Sundhedsdirektør, Henrik Abildtrup, Ole Pass
Rødovre Kommune på DenOffentlige.dk Rødovre Kommune
Aktivitet: Artikler: 19 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 14.09.17 Infrastruktur
  Her er vinderne på boligmarkedet

  En opgørelse over hussalget i de seneste 25 år viser, at der er store forskelle på, i hvilke kommuner den årlige fortjeneste har været størst for dem, der solgte i 2016. I top 10 finder vi både Lolland, Rødovre og Samsø.

 • 19.04.16 Velfærd
  Ny kulturaftale i hovedstadsområdet

  15 hovedstadskommuner er gået sammen om Kulturmetropolen.

 • 25.02.15 Politik
  Øget indsats mod social dumping

  Rødovre Kommune har indgået samarbejdsaftale med LO Hovedstaden om indsatsen mod social dumping.

 • 22.01.15 Politik
  Ni kommuner skaber Danmarks største beredskab

  I forlængelse af regeringens og KL’s aftale om en strukturreform på beredskabsområdet har borgmestrene i Rødovre, Albertslund, Brøndby, Dragør, Glostrup, Hvidovre, Tårnby, Frederiksberg og København aftalt at anbefale et nyt, fælles beredskab. Et fælles beredskab vil dække godt 900.000 borgere og blive landets største. Det fælles beredskab skal være på plads 1. januar 2016.

 • 17.12.14 Velfærd
  Velbalanceret aftale om tilbagekøbsrettigheder

  Rødovre Kommune har sammen med ni andre kommuner indgået en aftale med brancheorganisationen BL – Danske Almene Boliger. Kommunerne giver afkald på deres ret til at købe almene boligafdelingers grunde tilbage for den oprindelige salgssum. Boligafdelingerne har fået et stort afslag på 80 procent og undgår dermed de enorme huslejestigninger, som der ellers var udsigt til. Rødovre Kommune får ca. 63 mio.kr. ud af aftalen.