Foto: TV 2/Ebbe Rosendahl

Ny bestyrelsesformand for TV 2

Kulturminister Mette Bock har udpeget en ny bestyrelsesformand og tre nye medlemmer til TV 2’s bestyrelse. Den nye bestyrelse får bl.a. en vigtig opgave med at forberede et kommende salg af TV 2.

Kulturminister Mette Bock siger:

”Det er regeringens ønske, at TV 2 skal sælges, og derfor ligger der en vigtig opgave i at forberede og klargøre TV 2 til et kommende salg. Der er brug for nye stærke kræfter, der med friske øjne kan se på TV 2. Derfor udpeger jeg nu Jimmy Maymann til at stå i spidsen for en ny bestyrelse.

Få overblik fra DenOffentlige

DenOffentlige er nyheder, debat og videndeling uden betalingsmur

Prøv vores nyhedsbrev og bliv opdateret på Danmarks udvikling og udfordringer hver dag.  

Jimmy Maymann har som tidligere administrerende direktør i The Huffington Post solid erfaring fra medieverdenen, og han har praktisk erfaring med at arbejde på nye teknologiplatforme og med nye medieformater. Jimmy Maymanns erfaring vil i høj grad gavne TV 2 – særligt i forhold til selskabets digitale udvikling. Jimmy vil endvidere kunne bidrage med en solid international erfaring fra både England og USA, som han har opbygget gennem de sidste 20 år.

Jeg vil gerne takke Lars Liebst og den øvrige bestyrelse for en stor indsats gennem årene. De bærer en stor del af ansvaret for, at TV 2 i dag er en sund og moderne medievirksomhed. Lars Liebst har også været med til at sikre nogle gode økonomiske rammer for TV 2 i forbindelse med de økonomiske udfordringer, selskabet har haft, ligesom han har bidraget til udviklingen af programindholdet på TV 2.”

Den nye bestyrelse vil fremover bestå af de nye medlemmer Jimmy Maymann (formand), Henrik Ravn, Sisse Fjelsted Rasmussen, Hermann Haraldsson og de fortsættende medlemmer Merete Lundbye Møller (næstformand) og Bjørn Erichsen samt de tre fortsættende medarbejdervalgte medlemmer Jørgen Badstue, Lisbeth Eskelund Madsen og Per Christiansen.

Baggrund

Staten udpeger som eneaktionær i selskabet de nye bestyrelsesmedlemmer på TV 2’s årlige generalforsamling d. 25. april 2018, hvor den nuværende bestyrelses periode udløber.

Emneord: 210318, Kultur, Kulturministeriet, Mette Bock, Medier, TV2, Jimmy Maymann, The Huffington Post, Henrik Ravn, Sisse Fjeldsted Rasmussen, Hermann Haraldsson
Kulturministeriet på DenOffentlige.dk Kulturministeriet
Aktivitet: Artikler: 69 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 24.03.20 Kultur
  Lukning af antenne-tv-signaler udskydes

  Lukningen af antenne-tv-signaler bliver nu udskudt til 2. juni, så ingen risikerer at miste tv-signalet ved udgangen af marts. Bred opbakning fra mobiloperatørerne og tv-distributørerne har gjort udskydelsen mulig.

 • 24.03.20 Kultur
  Kulturministeriet: Spil mere dansk musik i radioen

  Kulturminister Joy Mogensen opfordrer repræsentanter for musik- og radiobranchen til at støtte dansk musikliv i den kommende tid.

 • 02.03.20
  POV relancerer DenOffentlige.dk

  POV International har per 1. marts 2020 overtaget driften af DenOffentlige.dk under navnet POV DenOffentlige. De to digitale medier vil fortsat udkomme på hvert sit site med separate redaktionelle profiler og som selvstændige, åbne platforme uden betalingsmur. Samarbejdet vil åbne muligheder for videndeling og debat på tværs af de to medier, siger POV’s ledelse, der også vil styrke POV DenOffentliges journalistiske indhold.

 • 27.02.20
  Flere børn på landets skoler oplever glæden ved at spille i orkester

  Børn og unge på skoler rundt i landet får bedre mulighed for at dykke ned i musikkens verden, når der i dag udpeges nye OrkesterMester-skoler. Initiativet har allerede sikret, at 1100 børn har fået deres eget musikinstrument, og at orkestersammenspil er blevet et skolefag.

 • 15.08.19 Uddannelse
  Nyt samarbejde mellem COK og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

  COK og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) indgår et nyt samarbejde, der sætter fokus på at styrke kommunikationen i den kommunale sektor.