Amager og Hvidovre Hospital får i fremtiden Anders Agger som direktør. Foto: Bjarke Ørsted.

Ny direktør for Amager og Hvidovre Hospital ansat

Det bliver en mand med mange års erfaring med kommunal ledelse på topplan, som bliver ny direktør for Amager og Hvidovre Hospital.

Region Hovedstaden har netop ansat Anders Agger i stillingen som hospitalsdirektør fra 1. juni 2015.

52-årige Anders Agger er uddannet Cand. Scient. Pol. fra Aarhus Universitet, og har været kommunaldirektør i Ballerup Kommune siden 2006.

Før da var han direktør og økonomidirektør i Ballerup Kommune fra 2000 til 2006.

Fra 1997 til 2000 var Anders Agger kontorchef i Udlændingestyrelsen, og inden da budgetchef i Dansk Røde Kors fra 1995 til 1997.

Danmarks største optageområde

Amager og Hvidovre Hospital har ca. 4500 ansatte, 700 senge og Danmarks største optageområde med omkring 515.000 mennesker.

Amager og Hvidovre Hospital er desuden fusioneret med Medicinsk Afdeling, Glostrup fra 2015.

Anders Agger ser frem til at administrere et hospital af den størrelse.

- Jeg glæder mig til at skulle arbejde som hospitalsdirektør for Amager og Hvidovre Hospital, der som stort akut- og universitetshospital varetager en række vigtige sundhedsopgaver for samfundet. Medarbejderne er meget dygtige og engagerede, og de yder hver dag en fantastisk indsats for at hjælpe de mange borgere, der har brug for hospitalets ydelser, siger Anders Agger.

Emneord: Anders Agger, Hospitalsdirektør, Hvidovre Hospital, Amager Hospital
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.