Ny direktør ansat i Helsingør

Stine Johansen skal med erfaring inden for både den private og den offentlige sektor nu være direktør i Helsingør Kommune.

Siden direktør i Helsingør Kommune, Anders Mørk Hansen, sagde sin stilling op for at blive kommunaldirektør i Halsnæs Kommune, har et ansættelsesudvalg ledt efter en ny direktør, der sammen med Marianne Hoff Andersen og kommunaldirektør Bjarne Pedersen skal udgøre direktionen i Helsingør Kommune.

Valget er faldet på Stine Johansen, der er 39 år, cand.mag. i visuel kultur og MBA i ledelse.

Stine Johansen har både erfaring inden for den private og den offentlige sektor. Hun har blandt andet været ansat i IBM med ansvaret for en række danske ministerier. Fra 2009-2013 har hun været direktør, herunder fungerende kommunaldirektør, i Sermersooq kommune i Grønland, der blandt andet omfatter hovedstaden Nuuk.

- Vi glæder os til at byde Stine velkommen til Helsingør Kommune. Stine har uden tvivl et stort ledelsestalent, et drive og et udsyn, som vi får glæde af her hos os, siger kommunaldirektør i Helsingør Kommune Bjarne Pedersen.

Stine Johansen ser frem til at begynde i det nye job:

- Helsingør er et fantastisk spændende sted. Jeg glæder mig meget til den 1. marts, hvor jeg skal møde alle de mennesker, jeg skal arbejde sammen med. Det er et stort privilegium at blive en del af Helsingør Kommune, og jeg glæder mig til at bidrage til udviklingen, siger Stine Johansen.

Stine Johansen bor i København med sin partner Leise Johnsen og deres tre børn.

Den nye direktør begynder i Helsingør Kommune den 1. marts 2014.

Helsingør Kommune på DenOffentlige.dk Helsingør Kommune
Aktivitet: Artikler: 26 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også