Ny direktør for Erhvervsstyrelsen

Erhvervsminister Brian Mikkelsen har udpeget ny direktør for Erhvervsstyrelsen.

Det bliver den 45-årige cand.scient.pol. Katrine Winding, der skal afløse Betina Hagerup som direktør i Erhvervsstyrelsen. Katrine Winding har solid ledererfaring fra både Erhvervsministeriets departement samt Erhvervsstyrelsen, hvor hun senest har været ansat som vicedirektør siden 2014. Den nye direktør er udpeget af erhvervsministeren og tiltræder stillingen den 1. november 2017.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen:


”Det glæder mig meget, at Katrine Winding har sagt ja til at tiltræde stillingen som direktør for Erhvervsstyrelsen. Med hendes solide baggrund og ledererfaring er jeg overbevist om, at hun er den rette person til at videreføre og udvikle Erhvervsstyrelsens vigtige arbejde.”

Tiltrædende direktør Katrine Winding:                                 

”Jeg glæder mig meget til at tiltræde som direktør i Erhvervsstyrelsen. Det bliver uden tvivl en spændende og udfordrende tid jeg kan se frem til, men jeg føler mig godt rustet og er sikker på, at vi ved fælles styrket indsats kan imødegå de fremtidige udfordringer til gavn for dansk erhvervsliv.”

Erhvervsstyrelsen arbejder for at skabe de bedste rammer for virksomhedernes vækst og udvikling i hele Danmark. 

Den nuværende direktør meddelte i september, at hun har fået job i KMD med ansvar for det offentlige marked. 

 

Emneord: Betina Hagerup, Erhvervsstyrelsen, Katrine Winding, Direktører, 241017
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 11.05.15 Politik
  Danmark i spidsen for digitalisering af offentlige indkøb og udbud i Europa

  Danmark skal drive arbejdet med at standardisere digitaliseringen af offentlige indkøb og udbud på tværs af EU. Det er lykkedes Digitaliseringsstyrelsen og Dansk Standard at få det internationale sekretariat, der skal fastlægge rammerne for fælleseuropæiske elektroniske indkøbs- og udbudsprocesser, på danske hænder. Der er kick-off-møde den 17.-18. juni.

 • 25.09.14 Ledelse
  Chefen stopklods for virksomhedens vækst

  Cheferne i Danmarks mindre virksomheder står tit selv i vejen, når forretningen skal vokse. Det viser helt nye tal fra programmet Vækst via Ledelse, hvor ledelsesspecialister har screenet flere end 700 chefer fra virksomheder i hele landet.

 • 19.11.13 Velfærd
  Ikke-vestlige efterkommere er mønsterbrydere inden for iværksætteri

  Ikke-vestlige efterkommere bryder mønsteret for, hvordan en dansk iværksætter ser ud. Og de er – tilsyneladende – gået lettere igennem den økonomiske krise, viser ny undersøgelse

 • 13.11.13 Velfærd
  Disse skoler føder flest iværksættere

  Ny rapport viser, hvilke skoler, der udklækker flest iværksættere, fordelt på kommuner, landsdele og en samlet liste med alle landets skoler. Skoler fra Solrød og Greve kommuner syd for København topper listen over kommuner, hvor flest afgangselever fra 9. klasse siden 1980 er blevet iværksættere. Også nordsjællandske kommuner ligger højt på listen, mens kommuner og skoler på Fyn og i Jylland ligger lavere.