Ny direktør i Aalborgs Familie- og Beskæftigelsesforvaltning

Byrådet har i dag godkendt, at Arne Lund Kristensen bliver ansat som direktør for Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune.

Dermed bliver han chef for et centralt kommunalt område med mere end 5.000 ansatte og et budget på 6,5 mia. kr.

Arne Lund Kristensen er i dag ansat som Jobcenterchef i Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen, men fra 1. maj 2014 overtager han altså direktørstillingen.

Det udvalg, der har ansat Arne Lund Kristensen, har lagt vægt på, at den nye direktør både har de personlige og faglige kompetencer, der er nødvendige for at kunne håndtere jobbet og desuden har stor erfaring i topledelse og samarbejde med politikere.

- Jeg er rigtig glad for, at valget faldt på Arne Lund Kristensen og jeg glæder mig meget til at fortsætte det gode samarbejde, som vi i forvejen alle har til Arne, fortæller rådmand Mai-Britt Iversen og fortsætter,

- Arne er den rette person til at videreføre de mange gode ting, forvaltningen allerede står for, og han er også den helt rigtige til at videreudvikle vores indsatser og kerneydelser, hvor vi skal have endnu mere fokus på dialog og medinddragelse af borgerne.

- En anden væsentlig kompetence er, at Arne har et stort nationalt netværk – en kompetence, som er nødvendig for at være med til at sætte en landspolitisk dagsorden, slutter rådmanden.

Arne Lund Kristensen er uddannet cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet  i 1992 og har været Jobcenterchef siden 1. juni 2003.
   
Arne er 48 år, gift med Helle og har tre døtre på 19, 15 og 11 år. Ifølge Arne selv har han et aktivt fritidsliv, men old-boys fodboldkarrieren er dog nu gået på hæld til fordel for løbeture og ture i havkajakken.

Emneord: Arne Lund Kristensen, Mai-Britt Iversen, Familie- og Beskæftigelsesforvaltning
Aalborg Kommune på DenOffentlige.dk Aalborg Kommune
Aktivitet: Artikler: 74 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 01.03.17 Politik
  Seksbyerne til Folketinget: Giv kommunerne frie hænder

  Beskæftigelsesområdet har brug for en gennemgribende forenkling, hvis kommunerne skal levere en hurtig og effektiv indsats. Så enkelt er budskabet, når Aarhus og resten af 6-byerne onsdag d. 1. marts har foretræde for Folketingets beskæftigelsesudvalg.

 • 19.06.14 Velfærd
  Efteruddannelse får rekordantal ledige i arbejde

  Aalborg er den kommune, der får flest ledige i arbejde gennem jobrotation. Men den nye beskæftigelsesreform vil svække modellen i fremtiden.

 • 22.08.13 Velfærd
  Aalborg: Unge vælger uddannelse som aldrig før

  Det går rigtigt godt med at få de unge i Aalborg til at vælge uddannelse. Godt 93% af de unge, der i 2011 forlod folkeskolen ventes at gennemføre en ungdomsuddannelse. Det er højere end på landsplan, hvor tallet er godt 92%.