Ny direktør i Dansk Handicap Forbund

En af Danmarks ældste handicaporganisationer ruster sig til fremtidens udfordringer. Første skridt mod en ny og mere offensiv strategi er ansættelsen af en ny direktør med en profil, der rækker ud mod dansk erhvervsliv som en vigtig fremtidig partner. Jens Bouet er på plads i direktørstolen fra 15. maj.

Når Jens Bouet tiltræder stillingen som direktør i Dansk Handicap Forbund, markerer det nytænkning i forhold til den strategiske styring af en af de ældste handicaporganisationer i Danmark.

Den demografiske udvikling og usikkerheden om samfundsøkonomien sætter i disse år handicapområdet under voldsomt pres. Det velfærdssystem, som de fleste af os er vokset op med og har taget for givet, er ikke en selvfølge fremover.


Jens Bouet har et stærkt personligt netværk, erfaring fra politisk styrede organisationer samt en solid ballast som forretningsudvikler, entreprenør og leder – en kombination, der ifølge landsformand Susanne Olsen, gør ham særligt egnet til at løfte Dansk Handicap Forbunds udfordringer.

- Mennesker med handicap udgør en tiendedel af befolkningen fra alle samfundslag. Det er en enorm ressource, som samfundet ikke har råd til at se bort fra. Situationen kalder på nytænkning og nye løsninger. Den proces er Jens Bouet den rigtige til at sætte i gang. Han har erfaring fra det private erhvervsliv og ønsker at bygge partnerskaber mellem netop erhvervslivet og Dansk Handicap Forbund, siger landsformand Susanne Olsen.

Emneord: Dansk Handicap Forbund, Jens Bouet, Susanne Olsen
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også