Ny direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune

Lone Wenzell er fra 1. august ny direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune med ansvar for By, Land og Kultur samt Arbejdsmarked.

Nu er det på plads, hvem der bliver det tredje medlem af direktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Ny direktør for By, Land og Kultur samt Arbejdsmarked er nemlig Lone Wenzell. Hun overtager den plads i direktionen, som blev ledig, da Helle Vibeke Carstensen i september 2019 blev først konstitueret og sidenhen permanent kommunaldirektør.

Lone Wenzell har senest været erhvervs- og arbejdsmarkedsdirektør i Slagelse Kommune. Her stoppede hun den 1. marts i år, da Slagelse Kommune valgte helt at nedlægge direktionen som ledelseslag.

Før hun blev direktør, har hun bl.a. været centerchef i Slagelse Kommune, og hun har haft chefstillinger i det offentlige siden begyndelsen af 2000’erne. Hun er 60 år gammel.

En erfaren og kvalificeret direktør
Helle Vibeke Carstensen siger om nyansættelsen:

”Jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet tiltrække en så erfaren og kvalificeret direktør som Lone. Hun kender den kommunale verden indgående og kommer fra en lignende direktørstilling, hvor hun har leveret flotte resultater inden for både byudvikling og samarbejdet med civilsamfundet – områder, som vi også har stort fokus på i Faaborg-Midtfyn.”

”Samtidig betyder hendes erfaring, at vi får en direktør, som har arbejdet med mange forskellige fagområder, som kender til vigtigheden af et godt og tæt samarbejde på tværs af organisationen, og som har stor praksiserfaring med tillidsbaseret ledelse. Alt i alt bliver hun en værdifuld tilføjelse til direktionen, og jeg glæder mig til at byde hende velkommen til august.”

Faaborg-Midtfyn = fællesskaber
Lone Wenzell siger om sit nye job i Faaborg-Midtfyn Kommune:

”Jeg har fået et fantastisk godt indtryk af Faaborg-Midtfyn som en kommune, der er rigtig godt på vej og som vil skabe udvikling ikke bare for borgerne, men sammen med dem. Det fremgår tydeligt af udviklingsstrategien og af de initiativer, der allerede er taget med borgerinvolvering og partnerskaber,” siger hun og fortsætter:

”Så fællesskab er et ord, jeg allerede nu forbinder med Faaborg-Midtfyn, og jeg glæder mig til at arbejde videre ad det spor. Og til - sammen med medarbejderne - at omsætte strategierne til handlinger, der skaber vækst og udvikling og i sidste ende øger borgernes tilfredshed med livet.”

Faaborg-Midtfyn Kommune på DenOffentlige.dk Faaborg-Midtfyn Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 17.05.21 Kommunalt
  KL foreslår treårsplan på socialområdet

  Der er bred enighed om, at socialområdet bør løftes – både i forhold til kvalitet og økonomi. KL vil derfor bruge årets økonomiforhandlinger til at lave en treårsplan for socialområdet og prioritere området med op mod 5 milliarder.

 • 12.05.21 Kommunalt
  Kommune udvider test-kapacitet

  Covid-19: Fra lørdag den 14. maj er det muligt at få PCR-test uden tidsbestilling hver anden uge i Gram og hver anden uge i Vojens. Derudover åbner Haderslev Kommune endnu et kvik-test-sted i bymidten i Haderslev og udvider åbningstiderne andre steder.

 • 11.05.21 Kommunalt
  Her udvider Falck kvik-test tider

  I takt med genåbningen af landet, og ikke mindst kravet til coronapas, er der stigende efterspørgsel på de kviktest, som udbydes af Falck.

 • 10.05.21 Kommunalt
  KL: Vi skal have højere forventninger til ledige med ikke-vestlig baggrund

  Flere ikke-vestlige ledige skal anses som jobparate. Opkvalificering skal målrettes og især fokusere på sproglige løft. Og så skal den virksomhedsrettede indsats styrkes. Sådan lyder nogle af forslagene i et nyt integrationsudspil fra KL.

 • 05.05.21 Kommunalt
  Lokalt partnerskab skal teste miljøvenlig rengøring

  Inspireret af corona-epidemien har Gladsaxe Kommune motiveret fem rengøringskonkurrenter i Gladsaxe til at arbejde sammen om at undersøge effekten af Novozymes’ nye probiotiske rengøringsprodukter.