Ny direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune

Lone Wenzell er fra 1. august ny direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune med ansvar for By, Land og Kultur samt Arbejdsmarked.

Nu er det på plads, hvem der bliver det tredje medlem af direktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Ny direktør for By, Land og Kultur samt Arbejdsmarked er nemlig Lone Wenzell. Hun overtager den plads i direktionen, som blev ledig, da Helle Vibeke Carstensen i september 2019 blev først konstitueret og sidenhen permanent kommunaldirektør.

Lone Wenzell har senest været erhvervs- og arbejdsmarkedsdirektør i Slagelse Kommune. Her stoppede hun den 1. marts i år, da Slagelse Kommune valgte helt at nedlægge direktionen som ledelseslag.

Før hun blev direktør, har hun bl.a. været centerchef i Slagelse Kommune, og hun har haft chefstillinger i det offentlige siden begyndelsen af 2000’erne. Hun er 60 år gammel.

En erfaren og kvalificeret direktør
Helle Vibeke Carstensen siger om nyansættelsen:

”Jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet tiltrække en så erfaren og kvalificeret direktør som Lone. Hun kender den kommunale verden indgående og kommer fra en lignende direktørstilling, hvor hun har leveret flotte resultater inden for både byudvikling og samarbejdet med civilsamfundet – områder, som vi også har stort fokus på i Faaborg-Midtfyn.”

”Samtidig betyder hendes erfaring, at vi får en direktør, som har arbejdet med mange forskellige fagområder, som kender til vigtigheden af et godt og tæt samarbejde på tværs af organisationen, og som har stor praksiserfaring med tillidsbaseret ledelse. Alt i alt bliver hun en værdifuld tilføjelse til direktionen, og jeg glæder mig til at byde hende velkommen til august.”

Faaborg-Midtfyn = fællesskaber
Lone Wenzell siger om sit nye job i Faaborg-Midtfyn Kommune:

”Jeg har fået et fantastisk godt indtryk af Faaborg-Midtfyn som en kommune, der er rigtig godt på vej og som vil skabe udvikling ikke bare for borgerne, men sammen med dem. Det fremgår tydeligt af udviklingsstrategien og af de initiativer, der allerede er taget med borgerinvolvering og partnerskaber,” siger hun og fortsætter:

”Så fællesskab er et ord, jeg allerede nu forbinder med Faaborg-Midtfyn, og jeg glæder mig til at arbejde videre ad det spor. Og til - sammen med medarbejderne - at omsætte strategierne til handlinger, der skaber vækst og udvikling og i sidste ende øger borgernes tilfredshed med livet.”

Faaborg-Midtfyn Kommune på DenOffentlige.dk Faaborg-Midtfyn Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.