Ny direktør i Lejre Kommune 

Ny direktør kommer med erfaring fra Næstved og træder ind i koncerndirektionen.

Den 1. november 2015 starter Hanne Stensen Christensen i jobbet som direktør i Lejre Kommune. Hanne er 56 år gammel og kommer fra et job som centerchef i Næstved Kommune.

Hanne Stensen Christensen bliver medlem af koncerndirektionen med særligt ansvar for ejendomme, trafik, plan- og kommunestrategi, natur, miljø, kultur og fritid m.v.  – altså et bredt ansvarsområde.


Hanne kommer med 13 års ledererfaring både fra Frederiksborg Amt og fra Næstved Kommune, hvor hun senest har været centerchef for Center for Miljø og Natur.

Hanne Christensen er uddannet i cand.scient i miljøbiologi fra Københavns Universitet, og senere har hun taget en mastergrad, Master of Public Governance på CBS. Derudover har hun en række andre uddannelsesforløb i både ledelse, coaching og projektledelse med sig i bagagen.

Det er derfor en stærk profil med et indgående kendskab til ledelse i det offentlige, der bliver Lejres nye direktør.

-      Med Hanne får Lejre Kommune en kompetent direktør med stor erfaring, en solid ledelsesfaglighed og et stærkt personligt engagement. Jeg er ikke i tvivl om, at Hanne vil være et stort plus for Lejre Kommune, udtaler kommunaldirektør Inger Marie Vynne.

-      Jeg glæder mig meget til at blive en del af Lejre Kommune og tage fat på opgaverne i mit nye job i en meget spændende kommune. Jeg ser også frem til at bidrage til at virkeliggøre Kommunalbestyrelsens nye udviklings- og brandingstrategi, Vores Sted, siger Hanne Stensen Christensen.

Privat bor Hanne i Roskilde sammen med sin mand, og hun nyder selv at bruge naturen i Roskilde og Lejre-området.

-      Så sent som i sidste uge sejlede vi til Gershøj i vores lille sejlbåd og spiste frokost på Gershøj Kro, inden vi sejlede tilbage. Der er nogle utroligt smukke landskaber her i området, slutter Hanne.

 

Emneord: Kommunaldirektør, Lejre Kommune, Hanne Stensen Christensen
Lejre Kommune på DenOffentlige.dk Lejre Kommunes vision er sammenfattet i bogen Vores Sted: Læs den her. Vi ønsker at være et sted med stærke fællesskaber, frirum til initiativ og naturen som rammen om det hele.
Aktivitet: Artikler: 22 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også

 • 03.05.19 Sundhed
  Tryggere vej fra sygehus til eget hjem

  En sygeplejerske fra Lejre Kommune får nu sin faste gang på Holbæk Sygehus. Her skal hun samarbejde med indlagte borgere fra Lejre Kommune, deres pårørende og sygehusets personale. Målet er at gøre det tryggere at vende hjem efter indlæggelsen.

 • 04.02.19 Politik
  Tallerkentræf - til middag med Lejres politikere

  Kommunalbestyrelsen inviterer alle i Lejre Kommune til uformelle middage. Her er ingen dagsorden, men god mulighed for at lære politikerne lidt bedre at kende og få en god snak.

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.

 • 19.05.16 Infrastruktur
  Lejre først i Danmark med superhurtigt Gigabredbånd

  YouSee ruller superhurtigt Gigabredbånd ud til 1,4 millioner danske hjem over det næste halvandet år.

 • 21.09.15 Ledelse
  KomDir: Tilfredshed med Bo Smith-udvalgets rapport

  ”Det er vigtigt, vi i de enkelte kommuner forholder os til, hvordan arbejdsbetingelserne for byrådene kan forbedres”, siger Kommunaldirektørforeningens formand, Henrik Kolind, i forlængelse af Bo Smith udvalgets anbefalinger.