Ny direktør i Lejre Kommune 

Ny direktør kommer med erfaring fra Næstved og træder ind i koncerndirektionen.

Den 1. november 2015 starter Hanne Stensen Christensen i jobbet som direktør i Lejre Kommune. Hanne er 56 år gammel og kommer fra et job som centerchef i Næstved Kommune.

Hanne Stensen Christensen bliver medlem af koncerndirektionen med særligt ansvar for ejendomme, trafik, plan- og kommunestrategi, natur, miljø, kultur og fritid m.v.  – altså et bredt ansvarsområde.


Hanne kommer med 13 års ledererfaring både fra Frederiksborg Amt og fra Næstved Kommune, hvor hun senest har været centerchef for Center for Miljø og Natur.

Hanne Christensen er uddannet i cand.scient i miljøbiologi fra Københavns Universitet, og senere har hun taget en mastergrad, Master of Public Governance på CBS. Derudover har hun en række andre uddannelsesforløb i både ledelse, coaching og projektledelse med sig i bagagen.

Det er derfor en stærk profil med et indgående kendskab til ledelse i det offentlige, der bliver Lejres nye direktør.

-      Med Hanne får Lejre Kommune en kompetent direktør med stor erfaring, en solid ledelsesfaglighed og et stærkt personligt engagement. Jeg er ikke i tvivl om, at Hanne vil være et stort plus for Lejre Kommune, udtaler kommunaldirektør Inger Marie Vynne.

-      Jeg glæder mig meget til at blive en del af Lejre Kommune og tage fat på opgaverne i mit nye job i en meget spændende kommune. Jeg ser også frem til at bidrage til at virkeliggøre Kommunalbestyrelsens nye udviklings- og brandingstrategi, Vores Sted, siger Hanne Stensen Christensen.

Privat bor Hanne i Roskilde sammen med sin mand, og hun nyder selv at bruge naturen i Roskilde og Lejre-området.

-      Så sent som i sidste uge sejlede vi til Gershøj i vores lille sejlbåd og spiste frokost på Gershøj Kro, inden vi sejlede tilbage. Der er nogle utroligt smukke landskaber her i området, slutter Hanne.

 

Emneord: Kommunaldirektør, Lejre Kommune, Hanne Stensen Christensen
Lejre Kommune på DenOffentlige.dk Lejre Kommunes vision er sammenfattet i bogen Vores Sted: Læs den her. Vi ønsker at være et sted med stærke fællesskaber, frirum til initiativ og naturen som rammen om det hele.
Aktivitet: Artikler: 24 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 28.08.19 Velfærd
  Lejres borgmester flytter sit kontor ud til borgerne

  Torsdag flytter Lejre Kommunes borgmester Carsten Rasmussen sit kontor til Englerup for en dag. Det er første stop på en rundtur, der vil bringe borgmesteren til mange flere steder i Lejre Kommune.

 • 03.08.19 Velfærd
  Borgerservice-chefer og Lejre borgmester: Lad kommunerne inddrive ejendomsskat

  Med det nye system til boligbeskatning skal SKAT opkræve ejendomsskat. Men det er en dårlig idé, mener både Lejres borgmester og Borgerservice Danmark. For kommunerne er langt bedre end SKAT til at få pengene ind.

 • 03.05.19 Sundhed
  Tryggere vej fra sygehus til eget hjem

  En sygeplejerske fra Lejre Kommune får nu sin faste gang på Holbæk Sygehus. Her skal hun samarbejde med indlagte borgere fra Lejre Kommune, deres pårørende og sygehusets personale. Målet er at gøre det tryggere at vende hjem efter indlæggelsen.

 • 04.02.19 Politik
  Tallerkentræf - til middag med Lejres politikere

  Kommunalbestyrelsen inviterer alle i Lejre Kommune til uformelle middage. Her er ingen dagsorden, men god mulighed for at lære politikerne lidt bedre at kende og få en god snak.

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.