Martin Østergaard Christensen bliver ny skoledirektør i Aalborg Kommune

Ny direktør for skoler i Aalborg

Ny direktør får ansvar for kommunens samlede skoleområde med mere end 4.000 ansatte og et budget på 2.1 mia. kr.

Byrådet har godkendt, at Martin Østergaard Christensen bliver ansat som direktør for Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune. Dermed bliver han chef for kommunens samlede skoleområde med mere end 4.000 ansatte og et budget på 2.1 mia. kr.

 
- Med Martin Østergaard Christensen får vi en dynamisk og markant lederprofil, der har bred erfaring med skoleområdet, senest som børne- og undervisningsdirektør i Hjørring Kommune, siger rådmand Tina French Nielsen.
 
Martin er 38 år og cand.mag. i historie og i psykologi fra Aalborg Universitet. Desuden har han en diplomuddannelse i pædagogik og bestået mastermoduler i læreprocesser og økonomi.
 
Martin har tidligere været ansat som lærer på Salling Ungdomsskole og Skørping Skole og som konsulent og undervisningschef i Hjørring Kommune. Desuden er Martin tilknyttet PD-uddannelserne, som censor.
 
Det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag beslutningen om at indstille Martin Østergaard Christensen til stillingen som direktør for Skoleforvaltningen.
 
- Vi har haft et meget stærkt ansøgerfelt og vi er overbevist om, at Martin er den rette mand til jobbet. Han kommer til at stå i spidsen for den nye forvaltningsledelse og bliver en nøglefigur, når det handler om at udstikke kursen for skolerne og rulle den nye folkeskolereform helt ud i klasseværelserne, slutter Tina French Nielsen.
 
Martin Østergaard Christensen tiltræder den 1. april 2014.
 
Emneord: Folkeskoler, Aalborg Kommune
Aalborg Kommune på DenOffentlige.dk Aalborg Kommune
Aktivitet: Artikler: 74 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
  • 25.02.14 Mie Guldbæk Brøns
    Når folkeskolereformen skal rulles (helt) ud

    Jeg håber at når Martin Østergaard Christensen skal udstikke kursen for skolerne og rulle den nye folkeskolereform helt ud at han har mere fantasi/erfaring med morderne læringsmiljøer end at det behøver at blive i klasseværelser og dermed bare mere af det samme.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også