"Som direktør får jeg en mere udadvendt rolle, hvor jeg vil prioritere dialogen mellem borgere, foreninger og kommunalbestyrelsen, om hvad der også i fremtiden gør Dragør til et godt sted at bo”, udtaler Mette Jeppesen.

Ny direktør til Dragør Kommune

Dragør Kommune ansætter ny direktør fra egne rækker med mange års kommunal erfaring.

Kommunalbestyrelsen i Dragør Kommune har på sit møde torsdag 23. april 2015 besluttet at godkende ansættelsen af Mette Jeppesen som direktør i Dragør Kommune.

Økonomiudvalget har sammen med repræsentanter for administrationen udgjort ansættelsesudvalget med bistand fra konsulentvirksomheden Genitor. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Mette Jeppesen som ny direktør i Dragør Kommune blandt 43 ansøgere.

”Jeg er meget tilfreds med ansøgerfeltet og at Kommunalbestyrelsen nu i enighed ansætter Mette Jeppesen som ny direktør. Et så kvalificeret ansøgerfelt vidner for mig om, at vi i Dragør er inde i en positiv udvikling”, udtaler borgmester Eik Dahl Bidstrup.


Han fortsætter: ”Mette Jeppesen har en bred kommunal erfaring og et stort netværk, som vi i Dragør vil få stor glæde af. Samtidig er jeg sikker på, at Mette med afsæt i sit nuværende job i kommunen og sin ordentlighed vil fungere rigtigt godt i samarbejdet med politikere, medarbejdere og borgere i Dragør Kommune”.

Mette Jeppesen er 45 år og Cand.Scient.Soc. i Geografi og Offentlig Forvaltning. Hun kommer fra en stilling som chef for Borgmestersekretariat, HR og Udvikling i Dragør Kommune. Hun har også tidligere været chefkonsulent i Kommunekontaktrådet for Region Hovedstaden og ansat i Roskilde Kommune og Nexø Kommune.

”I de seneste to et halvt år har jeg haft et rigtigt godt samarbejde med de mange dygtige og engagerede ledere og medarbejdere i Dragør Kommune, og det er jeg glad for at kunne fortsætte med. Som direktør får jeg en mere udadvendt rolle, hvor jeg vil prioritere dialogen mellem borgere, foreninger og kommunalbestyrelsen, om hvad der også i fremtiden gør Dragør til et godt sted at bo”, udtaler Mette Jeppesen. 

Mette Jeppesen tiltræder som direktør 1. juni 2015. Hvilke fagområder som Mette Jeppesen vil får ansvaret for aftales indbyrdes i direktionen i løbet af maj måned.

 

Emneord: Dragør Kommune, Mette Jeppesen
Dragør Kommune på DenOffentlige.dk Dragør Kommune
Aktivitet: Artikler: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 29.08.13 Bæredygtighed
  København får en af verdens største storby-parker

  Miljøministeriet, By & Havn samt København, Tårnby og Dragør kommuner indgår aftale om udvikling af Naturpark Amager, der samler naturen på Amager.