Ny direktør til Ikast-Brande er hentet i Holstebro

Chef fra Holstebro Kommune tager skridtet op i direktør-ligaen.

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Rasmus Byskov-Nielsen i stillingen som direktør for Børn, Undervisning, Kultur og Fritid ved Ikast-Brande Kommune. Rasmus Byskov-Nielsen kommer fra en stilling som sundhedschef ved Holstebro Kommune.
 
Han blev valgt til stillingen blandt et særdeles stærkt ansøgerfelt på 19 ansøgere. Den nye direktør tiltræder stillingen pr. 1. januar 2017.

Rasmus Byskov-Nielsen er 37 år, bor i Holstebro, er gift og har tre børn. Han har en solid ledelsesmæssig baggrund i det offentlige som sundhedschef ved Holstebro Kommune, chef for udvikling og strategi ved Holstebro Kommune og som kompetenceudvikler.

Kommunaldirektør Henning Hansen glæder sig over, at Ikast-Brande Kommune har fundet den helt rigtige direktør og ser frem til samarbejdet:
 
- Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Rasmus Byskov-Nielsen. Vi har haft et usædvanligt stærkt ansøgerfelt, hvor Rasmus klart skilte sig ud. Han er målrettet og visionær, og jeg er overbevist om, at han kan lede områderne på særdeles god vis og sætte sit præg på udviklingen.
 
Rasmus Byskov-Nielsen ser frem til at blive en del af Ikast-Brande Kommune og understreger i forbindelse med ansættelsen:
 
- Jeg blev især tiltrukket af Ikast-Brande Kommunes driftighed og handlekraftige måde at gå til opgaverne på. Ikast-Brande Kommune er lykkedes rigtig godt med at 
skabe gode rammer for trivsel, læring og udvikling, og jeg glæder mig meget til at føre det gode arbejde videre i samarbejde med resten af organisationen. 
 
Emneord: Ikast-Brande Kommune, Rasmus Byskov-Nielsen, Kommunaldirektører
Ikast-Brande Kommune på DenOffentlige.dk Ikast-Brande Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 24.05.17 Velfærd
  Fællesskabsforening skal skabe nyt liv i byrum

  Ikast-Brande Kommune vil i samarbejde med borgerne i Bording og lokale erhvervsdrivende etablere en ny fællesskabsforening. Foreningen skal medvirke til, at der kommer flere aktiviteter og nye traditioner i Bordings nye byrum. Projektet, som løber over de kommende fire år, støttes økonomisk af Realdania.

 • 27.06.17 Politik
  Her er de 44 frikommuner - i otte netværk

  Regeringen har udpeget otte frikommunenetværk, der består af i alt 44 forskellige kommuner. De får i de næste fire år frihed til at afprøve nye ideer og løsninger i praksis.

 • 03.03.15 Velfærd
  Ny aftale om kørsel med Midttrafik udnytter alle kilometer

  Ikast-Brande Byråd har besluttet, at det fra 15. marts 2015 er det regionale trafikselskab Midttrafik, der skal tilrettelægge kørsel for kommunen. Den nye aftale får betydning for alle de borgere, der har fået bevilget kørsel af kommunen. Borgernes bevilling fortsætter uændret, men kørslen er tilrettelagt anderledes, end de er vant til.

 • 29.09.14 Politik
  Almene boliger i kommunernes mindre byer er truet af kollaps

  Seks midt- og vestjyske kommuner beder Carsten Hansen (S), minister for by, bolig og landdistrikter, om at finde en national løsning for at afværge økonomisk usikker fremtid for lejerne.

 • 13.08.14 Infrastruktur
  Vil samle hele Sjælland om international branding - og udfordre Europas metropoler

  Over 100 politikere og kommunaldirektører mødes til borgmestertopmøde om et nyt branding- og vækstinitiativ, der skal skabe vækst og job i det østlige Danmark. Fælles brand for de 46 kommuner og to regioner på Sjælland. Fælles besøgstjeneste for udenlandske delegationer. Og fælles investorportal, hvor udenlandske investorer fx kan finde attraktive byggegrunde. Det er bare nogle af de tiltag, som borgmestre, regionsrådsformænd, erhvervsudvalgsformænd og kommunaldirektører skal diskutere på borgmestertopmøde i morgen den 14. august i Roskilde.