Kenneth Kristensen er ny kommunaldirektør i Dragør Kommune

Ny kommunaldirektør i Dragør Kommune

Dragør Kommune har ansat ny kommunaldirektør efter Michael Schrøder, der blev fyret tidligere på året.

Dragør Kommune har ansat Kenneth Kristensen som ny kommunaldirektør fra den 1. januar 2015.


Kenneth Kristensen er 43 år og uddannet cand.scient.soc i offentlig forvaltning og international udvikling. Kenneth har en stor kommunal erfaring som topleder og fra KL. Senest har Kenneth fungeret som direktør og konstitueret kommunaldirektør i Hørsholm Kommune og har tidligere været direktør i Halsnæs og Københavns kommuner.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup udtaler:

"På vegne af hele kommunalbestyrelsen glæder jeg mig til at byde velkommen til Kenneth Kristensen som vores nye kommunaldirektør. Jeg er overbevist om, at Kenneth bliver en stærk drivkraft i at videreudvikle kommunen og organisationen, med det formål at skabe synlige resultater for borgere, politiske og medarbejdere i et tillidsfuldt, inddragende og åbent samarbejde.

Vi har været uden kommunaldirektør i et halvt år, og jeg er meget imponeret over hvordan alle dele af den kommunale organisation har fungeret og hvordan ledere på alle niveauer har løftet opgaverne. Men jeg er også glad for at vi nu har en kommunaldirektør på plads, så vi kan komme videre med de store udfordringer der venter."

Også Kenneth Kristensen ser frem til samarbejdet:

”Jeg glæder mig meget til at videreudvikle Dragør i fællesskab med politikere, medarbejdere og borgere. De stærke fællesskaber i lokalsamfundet er et af de kendetegn ved Dragør, som der ligger spændende muligheder i at arbejde videre med".

Kenneth Kristensen bor privat i Farum, med sin kone og tre børn, hvor han er aktiv som bl.a. spejderleder.

Der var 22 ansøgere til stillingen.  

 

Emneord: Kommunaldirektør, Dragør Kommune, Kenneth Kristensen
Dragør Kommune på DenOffentlige.dk Dragør Kommune
Aktivitet: Artikler: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.

 • 21.09.15 Ledelse
  KomDir: Tilfredshed med Bo Smith-udvalgets rapport

  ”Det er vigtigt, vi i de enkelte kommuner forholder os til, hvordan arbejdsbetingelserne for byrådene kan forbedres”, siger Kommunaldirektørforeningens formand, Henrik Kolind, i forlængelse af Bo Smith udvalgets anbefalinger.

 • 29.08.13 Bæredygtighed
  København får en af verdens største storby-parker

  Miljøministeriet, By & Havn samt København, Tårnby og Dragør kommuner indgår aftale om udvikling af Naturpark Amager, der samler naturen på Amager.