Susse Maria Holst er ny kommunikationschef i Danske Regioner.

Ny kommunikationschef i Danske Regioner

Afløseren for Jacob Winther, der forlod Danske Regioner i november til fordel for jobbet som kommunikationschef i brancheorganisationen Forsikring & Pension, er fundet.

Susse Maria Holst tiltrådte 1. februar 2014 stillingen som kommunikationschef i Danske Regioner efter Jacob Winther, der forlod stillingen tilbage i november. Som kommunikationschef i Danske Regioner skal Susse Maria Holst videreudvikle Danske Regioners kommunikationsindsats og understøtte den strategiske interessevaretagelse. 
 
”Danske Regioner er en central aktør i forhold til at sikre både forskellighed og sammenhængskraft på vigtige velfærdsområder i Danmark. Jeg håber, at jeg kan medvirke til, at Kommunikationen fra Danske Regioner bliver endnu mere offensiv, målrettet og vedkommende,” siger kommunikationschefen til DenOffentlige.dk.
 
Susse Maria Holst har en baggrund som cand.comm. og kommer fra en stilling som sekretariatschef i Socialpædagogernes Landsforbund. Hun har tidligere arbejdet som kommunikationschef i Sundhedsstyrelsen, LO og Dansk Flygtningehjælp, hvor hun har arbejdet med kommunikation og interessevaretagelse. 
 
 
Emneord: Jacob Winther, Susse Maria Holst, Danske Regioner, Kommunikationschef
DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også