Forvaltningen for Kultur og Sundhed i Holstebro Kommune ansætter Rasmus Byskov-Nielsen Foto: Holstebro Kommune.

Ny sundhedschef i Holstebro Kommune

Rasmus Byskov-Nielsen er ny sundhedschef i Holstebro Kommune. Han kommer fra et job som chef for Udvikling og Strategi i kommunen.

Forvaltningen for Kultur og Sundhed ansætter Rasmus Byskov-Nielsen (36 år), som ny sundhedschef i Holstebro Kommune. Der var 18 ansøgere til jobbet.

Rasmus Byskov Nielsen er uddannet cand.scient.pol. i 2006 og kommer fra en stilling som chef for Udvikling og Strategi i Holstebro Kommune.

Han har tidligere været ansat i Aarhus Kommunes Socialforvaltning. Efterfølgende arbejdede Rasmus i regionspsykiatrien i Region Midtjylland.

Siden 2009 har han arbejdet med strategisk udvikling og projektudvikling inden for erhvervs-, turisme- og byudviklingsområderne, ligesom Rasmus i flere perioder har bistået Kultur og Sundhed med en række overordnede projekter (bl.a. ”sygehus-sagen” og opstarten på Center for Sundhed).


Siden februar 2011 har Rasmus været ansat i sin nuværende stilling som chef for Udvikling og Strategi. Rasmus Byskov-Nielsen har således et godt bredt kendskab til den kommunale virksomhed, herunder i særdeleshed til Holstebro Kommunes politiske og administrative organisation.

Rasmus Byskov-Nielsen vil som sundhedschef få ansvaret for ca. 1.100 medarbejdere og for et område, som er under betydelig udvikling og præget af store forandringer.

- Jeg er sikker på, at vi med Rasmus får en dygtig sundhedschef, som i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere i Kultur og Sundhed samt i tæt samspil med direktion, politikere og vores brugere og samarbejdspartnere vil arbejde godt på at finde løsninger på nutidens og fremtidens store udfordringer inden for sundheds- og ældreområdet i Holstebro Kommune. Jeg ser frem til samarbejdet med Rasmus, udtaler Anders Kjærulff, der er direktør i Kultur og Sundhed.

Rasmus Byskov-Nielsen starter i det nye job den 1. august 2015.

Rasmus bor i Holstebro, er gift, har tre børn.

Emneord: Holstebro Kommune, Rasmus Byskov Nielsen
Holstebro Kommune på DenOffentlige.dk Holstebro Kommune
Aktivitet: Artikler: 87 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også