Ny udviklingsdirektør i Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune har ansat Jan Michelsen som ny udviklingsdirektør. Han starter i jobbet den 1. juni og medbringer en solid ledelsesmæssig erfaring fra direktørstillinger i det offentlige og private erhvervsliv.

Kommunalbestyrelsen har besluttet, at ansætte Jan Michelsen som ny udviklingsdirektør i Vordingborg Kommune. Jan Michelsen kommer fra en stilling som chefkonsulent hos konsulentfirmaet Muusmann og har en bred ledelsesmæssig erfaring fra tidligere direktørstillinger i SKI, HK/Danmark og Greve kommune.


Jan Michelsen er 45 år og uddannet cand. merc. i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Århus.

Kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune glæder sig over at få Jan Michelsen ansat som ny udviklingsdirektør. ”Med ansættelsen af Jan får vi styrket direktionen med en person med mange kompetencer og med et resultatfokus, som passer perfekt til kommunens ambitioner for udviklingen i de kommende år. Han har lige præcis den profil, vi har behov for. Han har stor erfaring som topleder, et stort engagement samt høje ambitioner og visioner for de områder, han kommer til at arbejde med. Jeg er sikker på, at han vil gøre en reel forskel for kommunens vækst og udvikling i de kommende år” siger kommunaldirektøren.

Jan Michelsen ser frem til at starte i den nye stilling. ”Det er et drømmejob for mig. Vordingborg har så mange muligheder og potentialer, som er på vej til at blive foldet ud. Og jeg glæder mig til at få lov til at bidrage til, at borgere og erhvervsliv alle kan drage nytte af disse potentialer - lige fra den lokale sammenhængskraft over åbning af Femern Bælt-forbindelsen til et af landets smukkeste naturområder.”

Jan er gift, har ét barn og bor i Charlottenlund. Han starter i jobbet den 1. juni og afløser Torben Gleesborg, som skiftede til en direktørstilling i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Vordingborg Kommune modtog 39 ansøgninger til stillingen.

 

Emneord: Jan Michelsen, Udviklingsdirektør, Torben Gleesborg
Vordingborg Kommune på DenOffentlige.dk Vordingborg Kommune
Aktivitet: Artikler: 9 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.