Foto: Moderniseringsstyrelsen

Ny vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen

Moderniseringsstyrelsen henter ny vicedirektør i Dansk Byggeri.

Linda tiltræder stillingen som vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen og kommer til at stå i spidsen for Center for ledelse og arbejdsgiverpolitik samt Koncern HR.
 
Hendes ansvarsområde som vicedirektør for Center for ledelse og arbejdsgiverpolitik omfatter blandt andet implementering, forhandling og fortolkning af overenskomster, arbejdsmiljø, samarbejde samt kompetence- og ledelsesudvikling. Centeret rummer også områderne jura og pension, hvor der blandt andet rådgives om ansættelsesret, tjenestemænd og pension.

Ledelseskommissionen

Se hele vores tema om Ledelseskommissionen her 

Debatten om ledelse og styring af den offentlige sektor blæser stadig med stormstyrke, og New Public Management er flere gange i løbet af 2016 erklæret død. Men hvad kan - om noget - afløse NPM, hvilken styringslogikker bør gælde, og hvordan kommer vi i mål med fremtidens velfærd?

For at fremme god offentlig ledelse har regeringen nedsat en Ledelseskommission, som DenOffentlige følger tæt. 

Linda Nordstrøm Nissen udtaler:

"Jeg glæder mig til arbejdet med ledelse og arbejdsgiverpolitik sammen med de dygtige ledere og medarbejdere i styrelsen, ligesom jeg ser frem til at opbygge gode relationer til vores eksterne interessenter". 
 
Linda kommer fra Dansk Byggeri, hvor hun som overenskomstchef var ansvarlig for varetagelse og håndtering af arbejdsgiverspørgsmål og Dansk Byggeris førelse af blandt andet arbejdsretssager og faglige voldgifter. Tidligere har Linda været advokat i Dansk Arbejdsgiverforening. Hun er Cand.jur. fra Aarhus Universitet og er tilknyttet Københavns Universitet som ekstern lektor i grundlæggende arbejdsret.
 
"Med ansættelsen af Linda Nordstrøm Nissen får vi en stærk profil til at lede Center for ledelse og arbejdsgiverpolitik her i Moderniseringsstyrelsen. Derfor glæder vi os til at byde hende velkommen 1. maj", siger Poul Taankvist, direktør i Moderniseringsstyrelsen.
Emneord: Moderniseringsstyrelsen, Linda Nordstrøm Nissen, Direktører
Moderniseringsstyrelsen på DenOffentlige.dk Moderniseringsstyrelsen
Aktivitet: Artikler: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.