Ny vicekommunaldirektør til Lejre Kommune

Den 1. juni begynder Peter Olsen som ny vicekommunaldirektør i Lejre Kommune. Peter Olsen kommer fra en stilling som centerchef for Job og Borgercentret i Frederikssund Kommune.

Peter Olsen er 43 år, uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har desuden adskillige lederuddannelser bag sig, herunder en master i offentlig ledelse fra CBS.

 
Kommunaldirektør Inger Marie Vynne siger om valget af den ny vicekommunaldirektør:

 

”Lejre Kommunes kommunalpolitikere, borgere og medarbejdere får med Peter Olsen en erfaren og dygtig leder, som er vant til at arbejde tæt på driften, og som samtidig er strategisk og visionær. Jeg glæder mig meget til samarbejdet.”

 

”Blandt de vigtigste opgaver her og nu bliver at forbedre styringen på beskæftigelsesområdet og de specialiserede socialområder. Men meget hurtigt vil der komme flere opgaveområder og fagudvalg til, siger Inger Marie Vynne

 

Selv ser Peter Olsen frem til snart at begynde i Lejre Kommune:

 

”Jeg glæder mig utrolig meget til at starte i Lejre Kommune, og til at Vores Sted nu også bliver mit sted. Jeg glæder mig til at tage fat på de spændende og udfordrende opgaver, der er forbundet med jobbet og blive en del af Lejre Kommunes udvikling gennem et tæt samarbejde med organisationen, Kommunalbestyrelsen og de 49 byer og landsbyer. Lejre Kommune har i en længere periode været inde i en særdeles spændende og positiv udvikling med ambitiøse og bevidste tilvalg om bl.a. at dyrke nærheden, fællesskabet og det lokale liv,” siger han.

 

Peter Olsen bor i Frederikssund. Han er gift og far til to drenge.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer