Nye Borgerlige kommer i byråd og regionsråd

Det nye parti Nye Borgerlige med Pernille Vermund i spidsen har sagt velkommen til flere nye medlemmer hen over sommeren. Partiet er nu repræsenteret i Syddanmark, Nordjylland og Hovedstadsområdet.

Fantastisk at vide, at Nye Borgerliges to byrådsmedlemmer Holger Gorm Peters​en og Karsten Grau fremover vil kæmpe for en stram udlændingepolitik og en borgerlig økonomisk politik i Vejle og Sønderborg, skriver partiformand Pernille Vermund på sin Facebook om de senest tilkomne politikere hos partiet Nye Borgerlige. 

Nye Borgerlige er nu repræsenteret i Vejle og Sønderborg Byråd samt i Region Syddanmark. Holger Gorm har tidligere repræsenteret Dansk Folkeparti. 

- Vi oplever en stærk interesse for vores politik blandt borgerlige byrådsmedlemmer over hele landet. Vores kombination af en stærk værdipolitik kombineret med en borgerlig økonomisk politik med fokus på lavere skatter, styrket kommunalt selvstyre og mindre bureaukrati har tydeligvis været savnet”, siger Pernille Vermund til TV Syd.
 
Tidligere på sommeren sluttede Johannes Lumholt, der er byrådsmedlem i Sorø sig til partiet. Ud over Sorø og Syddanmark er Nye Borgerlige nu repræsenteret i Gentofte, Dragør, Allerød, Vesthimmerland og Hjørring kommuner samt i Region Nordjylland.
 
Partiet oplyser, at det har rundet 1.300 medlemmer, har 15 lokalforeninger og er mere end halvvejs med at samle underskrifter for at blive opstillingsberettiget til Folketinget.
”Vi er nået langt på få måneder, siden vi dannede Nye borgerlige i efteråret, og det er vores ambition at kunne stille op overalt i landet ved næste års kommunalvalg”, siger Pernille Vermund i en pressemeddelelse. 
Emneord: Nye borgerlige, Pernille Vermund, Holger Gorm Petersen, Karsten Grau, Johannes Lumholt, Byrådsmedlemmer, KV17, RV17
Den Offentlige på DenOffentlige.dk Du er DenOffentlige!...
Aktivitet: Artikler: 233 | Events: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 12.08.16 Erhvervsøkonom MDM Ole K. Ersgaard, PD
  Opstillingen mangler kun ca. 15%

  Det er væsentligt at nævne, at tilstrømningen af stillere for Nye Borgerlige er markant stigende. Der mangler kun ca. 3000 ift kravet på 20.109 (pr. 12.08.16).
  Med den hastighed partiet har oplevet over de seneste 6-8 uger af stillere nås det resultat givetvis inden udgangen af september!

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også