To nye direktører til Kolding Kommune

Ny kommunaldirektør og ny Beskæftigelses- og Integrationsdirektør er hentet i Herning og Vejle.

Henrik Beyer er ansat som ny kommunaldirektør i Kolding Kommune pr. 1. juni, og samtidig begynder Michael Petterson som Beskæftigelses- og Integrationsdirektør.

Den 50-årige Henrik Beyer er Cand. oecon. og har en Master of Public Management. De seneste seks år har han været Direktør for Børn og Unge i Herning Kommune.


”Selvom jeg efterhånden har arbejdet i den kommunale sektor i mange år, brænder jeg fortsat for at udvikle velfærdsopgaver, ikke mindst i disse år hvor nye samarbejdsformer, alliancer og digitalisering giver helt nye perspektiver for at udvikle innovative velfærdsløsninger”, siger Henrik Beyer om forventningerne til sit nye job.

Første maj opretter Kolding Kommune også en Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning. 49-årige Michael Petterson bliver fra 1. juni direktør for den nye forvaltning, der dækker hele arbejdsmarkedsområdet, herunder jobcentret, samt integration, hvor der b.la. skal sikres beskæftigelse til de mange nye flygtninge.

Michael Petterson har to officersuddannelser og en Master of Public Management, og kommer fra en stilling som Arbejdsmarkedschef i Vejle Kommune.

”Jeg ser frem til, at Kolding Kommune i samspil med mange interessenter og gennem virksomhedssamarbejde kan udvikle ydelser til borgere og virksomheder. Det gælder på arbejdsmarkedsområdet generelt og i integrationen af nye borgere, som jeg også har erfaring med”, siger Michael Petterson.

Indtil de nye direktører er på plads om en måned, er Børne- og Uddannelsesdirektør Helle Thiele konstitueret som Beskæftigelses- og Integrationsdirektør, og By- og Udviklingsdirektør Thomas Boe er konstitueret som kommunaldirektør.

 

Emneord: Kommunaldirektør
Kolding Kommune på DenOffentlige.dk Kolding Kommune
Aktivitet: Artikler: 108 | Events: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 24.09.20 Ledelse
  Lederne udsteder løfte om nultolerance over for sexchikane

  Lederne har i dag indrykket helsidesannoncer i en række aviser som led i en kampagne mod sexchikane. Ledere opfordres til at skrive under på et løfte om nultolerance over for sexchikane.

 • 13.08.20 Ledelse
  Giv nu mellemlederne plads til at lede!

  Mellemledere ender i stigende grad som administratorer af regler og retningslinjer i stedet for at udføre det, de egentlig er ansat til, nemlig: ledelse. Udviklingen gør dem til et unfair symbol på et voksende bureaukrati og går ud over alt fra medarbejdere til virksomhedens resultater, mener Henrik Jespersen, der har været leder og ledelseskonsulent i over 25 år og nu er aktuel med bogen ‘Kontrol er let, ledelse er svært – en håndbog til mellemlederen’.

 • 12.08.20 Ledelse
  Anders Bondo Christensen stopper som formand for lærerne

  Formand for Danmarks Lærerforening (DLF) Anders Bondo Christensen meddelte i går, at han stopper som formand ved afslutningen af DLF’s kongres om seks uger.

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.

 • 21.09.15 Ledelse
  KomDir: Tilfredshed med Bo Smith-udvalgets rapport

  ”Det er vigtigt, vi i de enkelte kommuner forholder os til, hvordan arbejdsbetingelserne for byrådene kan forbedres”, siger Kommunaldirektørforeningens formand, Henrik Kolind, i forlængelse af Bo Smith udvalgets anbefalinger.