DSB-ansat spyttet på og slået: Gerningsmanden efterlyses

30/6/20 6:26

Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der overfaldt en DSB-kontrollør på Københavns Hovedbanegård. Overfaldet fandt sted 3. april i år.
Mandag tager Københavns Politi det næste skridt i en efterforskning, da det ikke er lykkedes dem at finde en formodet overfaldsmand via andre midler, så efterlyser de ham nu med billede og signalement.    Manden menes at stå bag et overfald på en kvidelig kontrollør en eftermiddag i april. Det fortæller Københavns Politi. Helt konkret fandt overfaldet sted på perronen ved spor 4 klokken cirka 16.35. Gerningsmanden spyttede kontrolløren i ansigtet og slog hende.   I forsøget på at identificere gerningsmanden offentliggør Københavns Politi billeder af den mistænkte.   Han beskrives som:   Mand Cirka 25-30 år Mellemøstlig af udseende Almindelig til muskuløs af bygning 175-180 cm høj Talte dansk Han har kort, sort hår og sorte skægstubbe og var på gerningstidspunktet iført en tynd, blå dunjakke med lynlås, grå joggingbukser af mærket Nike og sorte sneakers med hvidt Nike-logo.  Manden talte dansk og er sandsynligvis højrehåndet.   Du kan kontakte politiet på 114, hvis du har flere informationer om gerninsmanden.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.