Hele Danmark bliver ramt af coronarestriktioner

18/9/20 11:16

Om en time afholder Mette Frederiksen pressemøde, men allerede nu er der sluppet informationer ud om, hvad mødet kommer til til at handle om.

Allerede tidligt fra morgenstunden var der lagt op til en særdeles spændende dag. Statsminister Mette Frederiksen indkaldte nemlig til pressemøde, og det er noget hun ikke har gjort længe.

I løbet af den seneste måned har det primært været Ældre- og Sundhedsminister Magnus Heunicke, der har fået den tjans, og derfor er der lagt op til, at der kommer til at ske noget stort.

 

Statsministeriet har indkaldt til pressemøde klokken 14.00, og det er med formålet at fortælle om covid-19-situationen i Danmark. Allerede nu, lidt mere end en time før pressemødet, er der dog sivet informationer ud omkring, hvad pressemødet kommer til at handle om.

Restriktioner i hele landet

TV2 har fået opsnust sig til informationer fra anonyme kilder, og her lyder det, at Mette Frederiksen går ud og med nye tiltag, der kræver at barer, restauranter og cafeer skal lukke klokken 22.00

Samtidig fortæller kilden til TV2, at regeringen ikke længere vil sætte restriktioner ind lokalt men i stedet vil gøre det over hele landet.

Ovenstående er de første informaitoner, der er sluppet ud i forbindelse med pressemødet klokken 14.00, men der kan komme yderligere tiltag. Det kunne dog sagtens tyde på, at man også i resten af landet skal bære mundbind, når man besøger en restaurant, en bar eller en cafe.

Vi holder Jer opdateret, når der er nye informationer.