Plads til ro og hygge på plejehjemmet: Dejlig festdag på 'Udsigten'

12/08/2011 13:18

Administrator

Der var dækket op til fest på Omsorgscentret Udsigten i Blistrup, hvor man fredag ikke kun havde indviede af den nye havepavillon, men også af en 'side by side' cykel. Formanden for byrådets social og sundhedsudvalg, Pia Foght, kom forbi med en dejlig buket blomster for at deltage i fejringen.

Af Berit Aagesen, Netavisen Nordkysten.nu (tekst og billeder)

BLUSTRUP: Vi er så glade for den nye pavillon. Vi har haft nogle af de almindelige plastik pavilloner før, men det var så besværligt, når det blæste. Med denne har vi nu en dejlig udestue, hvor beboerne i fred og ro kan hygge sig og nyde den smukke udsigt over markerne, fortalte formanden for Centerrådet, Tove Madsen.

Sammen med de nye møbler, den nye grill og hængesofaen kan beboerne og personalet rigtigt nyde sommeren i den skønne have.

Møblerne og grillen er købt for bonuspoint fra SuperBrugsen, fortalte centerleder Lissen Steffensen, som fryder sig over de nye indkøb til glæde for beboerne.

Dejlige ture på cykel

Skulle der være nogen, der trods de skønne omgivelser gerne vil have lidt luftforandring, vil den nyindkøbte 'side by side' cykel, dække det behov. Personalet har med den mulighed for at køre en tur med beboerne.

På Udsigten er der forventning til, at det bliver muligt at få en nøgle til bommen bag kirken, så trafikken i Blistrup kan undgås, og den landlige natur kan opleves på nærmere hold.

Også grillen stod sin prøve, og der blev serveret pølser og brød, mens køkkenet stod for frikadeller og kartoffelsalat.

Det er Attendo Care, der står for driften af 'Udsigten', der er opdelt i tre mindre enheder med i alt 28 boliger, med henholdsvis to gange otte boliger og én med 12 boliger.

De to mindste enheder er forbeholdt demente borgere. Hver enhed har et opholdsrum med en hyggekrog med TV, en spiseafdeling og et køkken med komfur, køl/frys, opvaskemaskine - alt hvad der er brug for i en almindelig husholdning.

/Artiklen er udgivet med tilladelse fra Netavisen Nordkysten.nu

Mest Læste

Annonce