Skoleleder fra Nørrebro bliver Årets Leder

Skoleleder Lise Egholm fra Rådmandsgades Skole på Nørrebro er blevet kåret til Årets Leder 2011 af Lederne.

I 16 år har den 63-årige Lise Egholm stået i spidsen for Rådmandgades Skole på Nørrebro i København, hvor flere end tre ud af fire af eleverne er tosprogede.
Og det er netop hendes arbejde med at give de tosprogede elever - også dem med knap så mange ressourcer - en udbytterig og lærerig skolegang, der har skaffet hende prisen som Årets Leder, ifølge Ledernes formand, Svend Askær.
- Forældrene får i meget klare vendinger besked om, at forældremøderne ikke er "tilbud", men møder med mødepligt. Og Lise Egholm er ikke bange for at sige "skal" i stedet for det typisk danske "må" eller "bør", fortæller Svend Askær.
De andre nominerede til Årets Leder var Falcks koncernchef, Allan Søgaard Larsen, Arla Foods-direktør, Peder Tuborgh, Indenrigs- og Sundhedsministeriets departementschef, Jesper Fisker, Kompan-direktør Connie Astrup-Larsen og ATP-direktør Lars Rohde.
Lise Egholm er den 10., der bliver kåret som Årets Leder, og det er første gang, prisen går til en kommunal leder.
Tidligere vindere tæller blandt andre Irma-direktør Alfred Josefsen, Lego-direktør Jørgen Vig Knudstorp og CEO i Nordea Christian Clausen.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer