Nyhedsbrev: Samlet indsats skubber unge i retning af job

Udsatte unge rykker tættere på job eller uddannelse, når indsatsen bliver tværfaglig og koordineret. Det viser erfaringerne fra Route 25.

Unge som ud over ledighed også kæmper med andre udfordringer har brug for en tværfaglig og koordineret indsats.

Det viser erfaringerne fra Route 25, der er et projekt, som Cabi og Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) står bag, mens Ikast-Brande, Odder og Egedal kommuner deltager i projektet. Ideen med projektet er netop at samle en tværfaglig indsats omkring den unge, og i samarbejde med lokale virksomheder hjælpe dem i uddannelse eller job.

Nu kan du på www.route25.dk læse en række eksempler, der viser, hvordan unge er kommet i retning af uddannelse eller job. Du kan bl.a. læse om Nicklas, der på et halvt år fik bugt med sine svære angstanfald og kom i job.

”Historien om Nicklas er et godt eksempel på, hvordan det er muligt at bringe en ung videre, når kræfterne bliver forenet i indsatsen. I Route 25 har vi set, hvordan det er muligt at arbejde hurtigere og mere kvalificeret, når personer med forskellig ekspertviden sætter sig sammen og gennemgår en sag,” siger seniorkonsulent i Cabi, Bente Nissen, til nyhedsbrevet Cabi Nyt, der netop er udkommet.

Her kan du desuden læse følgende historier:

Læs Cabi Nyt!

CABI på DenOffentlige.dk Viden, metoder, redskaber, best practice og netværk med virksomheder, jobcentre eller begge dele. Det er, hvad vi har samlet i en indgang til virksomheder og jobcentre....
Aktivitet: Artikler: 86 | Events: 1 | Kompetenceområder: 4

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også