Nyhedsbrev: Samlet indsats skubber unge i retning af job

Udsatte unge rykker tættere på job eller uddannelse, når indsatsen bliver tværfaglig og koordineret. Det viser erfaringerne fra Route 25.

Unge som ud over ledighed også kæmper med andre udfordringer har brug for en tværfaglig og koordineret indsats.

Det viser erfaringerne fra Route 25, der er et projekt, som Cabi og Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) står bag, mens Ikast-Brande, Odder og Egedal kommuner deltager i projektet. Ideen med projektet er netop at samle en tværfaglig indsats omkring den unge, og i samarbejde med lokale virksomheder hjælpe dem i uddannelse eller job.

Nu kan du på www.route25.dk læse en række eksempler, der viser, hvordan unge er kommet i retning af uddannelse eller job. Du kan bl.a. læse om Nicklas, der på et halvt år fik bugt med sine svære angstanfald og kom i job.

”Historien om Nicklas er et godt eksempel på, hvordan det er muligt at bringe en ung videre, når kræfterne bliver forenet i indsatsen. I Route 25 har vi set, hvordan det er muligt at arbejde hurtigere og mere kvalificeret, når personer med forskellig ekspertviden sætter sig sammen og gennemgår en sag,” siger seniorkonsulent i Cabi, Bente Nissen, til nyhedsbrevet Cabi Nyt, der netop er udkommet.

Her kan du desuden læse følgende historier:

Læs Cabi Nyt!

CABI på DenOffentlige.dk Viden, metoder, redskaber, best practice og netværk med virksomheder, jobcentre eller begge dele. Det er, hvad vi har samlet i en indgang til virksomheder og jobcentre....
Aktivitet: Artikler: 86 | Events: 1 | Kompetenceområder: 4

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.