Nyt direktionsmedlem i Faaborg-Midtfyn

Kommunalbestyrelsen har på et møde i formiddag godkendt ansættelsen af vores kommende koncerndirektør, som var anbefalet af et enigt ansættelsesudvalg.

”Vi har i dag ansat Helle Vibeke Carstensen som koncerndirektør”, siger borgmester Christian Thygesen. ”Helle Vibeke har masser er ledelseserfaring, hun har kompetencer, som matcher vores behov og jeg er overbevist om, at hun med sin tilgang til at udvikle en tidssvarende offentlige sektor vil være med til at styrke vores arbejde med at skabe en positiv udvikling i vores kommune”.

Helle Vibeke Carstensen er økonom og har en master i innovationsledelse. Hun kommer med en solid erfaring som offentlig leder og er i høj grad vant til at omsætte strategi og visioner til handlinger. Hun kommer fra et job som organisationsudviklingschef i Socialforvaltningen i Københavns Kommune og har tidligere bl.a. været henholdsvis innovationschef og kontorchef for Personale- og Organisationsudvikling i Skatteministeriet.
 
Udvikling af den offentlige sektor har været et af de centrale elementer i Helle Vibekes karriere, og en innovationstankegang, der sigter efter træfsikker effekt, er for hende et naturligt virkemiddel i løsningen af den omstilling, vi som kommune er i gang med.
 
”Der er en masse innovationskraft i jeres udviklingstanker, men tanker bliver først til innovation, når de er implementeret og har skabt værdi for borgerne. Det glæder jeg mig til at være med til at sikre”, siger Helle Vibeke Carstensen. 
”Kommunalbestyrelsen har en ambitiøs og visionær plan for Faaborg-Midtfyn Kommune, og det er en forudsætning for at nå målet på 2000 nye borgere, at borgerne er tilfredse med kommunen. Arbejdet med at sikre dette vil være en af de ting, som jeg vil have opmærksomhed på fra dag 1”.
 
Helle Vibeke Carstensen tiltræder den 1. august 2017
Emneord: Faaborg-Midtfyn, Helle Vibeke Carstensen, Kommunaldirektører
Faaborg-Midtfyn Kommune på DenOffentlige.dk Faaborg-Midtfyn Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 13.08.20 Ledelse
  Giv nu mellemlederne plads til at lede!

  Mellemledere ender i stigende grad som administratorer af regler og retningslinjer i stedet for at udføre det, de egentlig er ansat til, nemlig: ledelse. Udviklingen gør dem til et unfair symbol på et voksende bureaukrati og går ud over alt fra medarbejdere til virksomhedens resultater, mener Henrik Jespersen, der har været leder og ledelseskonsulent i over 25 år og nu er aktuel med bogen ‘Kontrol er let, ledelse er svært – en håndbog til mellemlederen’.

 • 12.08.20 Ledelse
  Anders Bondo Christensen stopper som formand for lærerne

  Formand for Danmarks Lærerforening (DLF) Anders Bondo Christensen meddelte i går, at han stopper som formand ved afslutningen af DLF’s kongres om seks uger.

 • 15.04.20 Ledelse
  Center for Cybersikkerhed: Åbne porte og gamle sårbarheder er fortsat en trussel

  Den øgede brug af fjernadgang som følge af coronakrisen gør det ekstra vigtigt at sørge for, at disse forbindelser er sikret.

 • 11.03.15 Velfærd
  Vi har 500.000 - har du en god idé?

  Et borgerbudget på 500.000 kr. giver alle borgere mulighed for at realisere idéer, der kan skabe udvikling i Faaborg-Midtfyn Kommune

 • 13.08.14 Infrastruktur
  Vil samle hele Sjælland om international branding - og udfordre Europas metropoler

  Over 100 politikere og kommunaldirektører mødes til borgmestertopmøde om et nyt branding- og vækstinitiativ, der skal skabe vækst og job i det østlige Danmark. Fælles brand for de 46 kommuner og to regioner på Sjælland. Fælles besøgstjeneste for udenlandske delegationer. Og fælles investorportal, hvor udenlandske investorer fx kan finde attraktive byggegrunde. Det er bare nogle af de tiltag, som borgmestre, regionsrådsformænd, erhvervsudvalgsformænd og kommunaldirektører skal diskutere på borgmestertopmøde i morgen den 14. august i Roskilde.