Nyt job til Rebild-direktør

Direktør Ann Hermansen, der siden 1. august 2013 har haft ansvar for Center Familie Handicap og Center Børn og Unge i Rebild Kommune er blevet headhuntet til et job som Senior Manager i BDO.

”Jeg har været glad for en spændende tid i Rebild Kommune”, siger Ann Hermansen, ”Især arbejdet med den nye folkeskolereform og arbejdet med at sikre god kvalitet i den social indsats har været særdeles spændende opgaver. Men tilbuddet fra BDO var simpelthen for godt til at sige nej til”.

”Jeg vil gerne sige Ann tak for indsatsen”, siger kommunaldirektør Jes Lunde, ”Vi havde selvfølgelig håbet, at det var blevet en længere periode - men vi vil nu gå i gang med at finde en ny direktør".

Skiftedag bliver den 1. juni 2014.

Emneord: Ann Hermansen, BDO, Jes Lunde
Rebild Kommune på DenOffentlige.dk Rebild Kommune
Aktivitet: Artikler: 38 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 24.09.20 Ledelse
  Lederne udsteder løfte om nultolerance over for sexchikane

  Lederne har i dag indrykket helsidesannoncer i en række aviser som led i en kampagne mod sexchikane. Ledere opfordres til at skrive under på et løfte om nultolerance over for sexchikane.

 • 13.08.20 Ledelse
  Giv nu mellemlederne plads til at lede!

  Mellemledere ender i stigende grad som administratorer af regler og retningslinjer i stedet for at udføre det, de egentlig er ansat til, nemlig: ledelse. Udviklingen gør dem til et unfair symbol på et voksende bureaukrati og går ud over alt fra medarbejdere til virksomhedens resultater, mener Henrik Jespersen, der har været leder og ledelseskonsulent i over 25 år og nu er aktuel med bogen ‘Kontrol er let, ledelse er svært – en håndbog til mellemlederen’.

 • 12.08.20 Ledelse
  Anders Bondo Christensen stopper som formand for lærerne

  Formand for Danmarks Lærerforening (DLF) Anders Bondo Christensen meddelte i går, at han stopper som formand ved afslutningen af DLF’s kongres om seks uger.

 • 15.04.20 Ledelse
  Center for Cybersikkerhed: Åbne porte og gamle sårbarheder er fortsat en trussel

  Den øgede brug af fjernadgang som følge af coronakrisen gør det ekstra vigtigt at sørge for, at disse forbindelser er sikret.

 • 30.01.12 Velfærd
  Gode forhold på socialområdet i Randers

  21 uanmeldte tilsyn på bosteder for socialt udsatte og borgere med handicap i Randers Kommune har ikke givet anledning til kritik. Socialudvalgsformand Susanne Koch glæder sig over, at det trods besparelser på området er lykkes at bevare en høj kvalitet i tilbuddene.