Nyt samarbejde mellem COK og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

COK og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) indgår et nyt samarbejde, der sætter fokus på at styrke kommunikationen i den kommunale sektor.

I løbet af efteråret 2019 udbyder COK og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole en række kommunikationskurser, der henvender sig til ledere og medarbejdere i den kommunale sektor. 

- Med samarbejdet sikrer vi, at kommunalt ansatte har let adgang til efteruddannelse af høj faglig kvalitet inden for kommunikation. I COK har vi kendskabet og adgangen til de kommunale ledere og medarbejdere, og DMJX har den kommunikationsfaglige ekspertise, siger Claus Damgaard, afdelingschef i COK. 

Udvikling kræver nye kommunikative kompetencer
At være en dygtig kommunikator er en vigtig egenskab hos de kommunale ledere og medarbejdere. 

COK er redaktør for eget indhold

COK er redaktør for eget indhold på DenOffentlige, og udgiver artikler, debatindlæg, synspunker, pressemeddelelser og cases om offentlig ledelse og kompetenceudvikling. 

Læs mere om COK her. 

Læs mere om at blive redaktør her.

- Et arbejdsmarked i forandring kræver nye kompetencer. Vi oplever en stigende efterspørgsel på især vores kurser inden for kommunikationsområdet. Med COK-samarbejdet udbyder vi tre kurser, der på hver sin måde er tilrettede de kommunale ledere eller medarbejdere. Det betyder meget for os, at vi rammer rigtigt med emnevalg og indhold og ser meget frem til synergien i samarbejdet, udtaler Sussi Ulrikka Seltoft Bergh, chef for kurser og videreuddannelse, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Samarbejdet mellem COK og DMJX er iværksat ud fra ønsket om at få styrket de kommunale ledere og medarbejderes kommunikative kompetencer – både i forhold til de mere grundlæggende kommunikative færdigheder og i forhold til nye kommunikative kompetencer, som fremtidens udfordringer kalder på.

Tre kurser
I løbet af efteråret udbyder COK og DMJX tre kurser i både København og Århus.

Et skrivekursus der henvender sig til medarbejderne, som har meget skriftlig kommunikation med borgere, virksomheder og samarbejdspartnere.

Et præsentationskursus der er relevant for ledere og medarbejdere, som vil blive bedre til at holde oplæg og præsentere budskaber.

Og sidst men ikke mindst et kursus i forandringskommunikation, der henvender sig til kommunale mellemledere – fx teamleder, afdelingsleder, sekretariatsleder eller lignende, og som ofte skal viderebringe og implementere store og små forandringer i den daglige drift.

Emneord: COK, Medier, Kommunikation, Kommunikationsrådgivning, 210819
COK på DenOffentlige.dk COK er en aktiv del af den kommunale velfærdsudvikling. COK er kommunernes kompetencecenter i forening, og vores vigtigste opgave er at understøtte kommunernes drift og udvikling gennem kompete...
Aktivitet: Artikler: 136 | Events: 5 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 04.03.20 Kommunalt
  Nyt samarbejde styrker det tværgående arbejde i kommunerne

  Joint Action Analytics og COK har indgået et nyt strategisk samarbejde, der skal bidrage til at styrke det tværgående arbejde i de danske kommuner – og de første erfaringer er allerede i hus.

 • 02.03.20
  POV relancerer DenOffentlige.dk

  POV International har per 1. marts 2020 overtaget driften af DenOffentlige.dk under navnet POV DenOffentlige. De to digitale medier vil fortsat udkomme på hvert sit site med separate redaktionelle profiler og som selvstændige, åbne platforme uden betalingsmur. Samarbejdet vil åbne muligheder for videndeling og debat på tværs af de to medier, siger POV’s ledelse, der også vil styrke POV DenOffentliges journalistiske indhold.

 • 14.08.19 Bæredygtighed
  COK og GBC uddanner kommunerne i bæredygtigt byggeri

  Byggeriet belaster miljøet i helt særlig grad og har et betydeligt træk på kommunekassen, både når det bliver opført, i driften, og når det skal rives ned.

 • 09.04.19 Uddannelse
  COK investerer i nye uddannelser

  Med et overskud på knap 2 mio. kr. er COKs regnskab afsluttet og godkendt. COKs bestyrelse har valgt at anvende overskuddet på at udvikle nye uddannelsesforløb i samarbejde med landets kommuner.

 • 24.10.18 Ledelse
  Giv plads til at træne de tværfaglige kompetencer

  Et succesfuldt tværfagligt samarbejde kræver koblingskompetencer – at ledere og medarbejdere på tværs af organisationen er i stand til at kommunikere, koordinere og kooperere. Men det kommer ikke af sig selv, siger professor. Hør mere på konference.