Odder Kommune

Odder Kommune

Rådhusgade 3, 8300 Odder

Telefon: 8780 3333 Website: www.odder.dk E-mail:

Odder Kommune

Artikler

 • 20 frivillige hjælper med NemID og Digital Post
  11.09.14 Infrastruktur

  Odder Kommune har uddannet et korps af frivillige, der skal hjælpe borgerne med digital kommunikation med det offentlige.

 • Odder Kommune afviser høj dumpeprocent
  18.04.13

  Hver femte elev dumper i enten dansk eller matematik ved Folkeskolens Afgangsprøve. Sådan lød det i en analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd (AE), som blev udsendt mandag den 15. april. I dag har AE udsendt en revideret rap- port efter at det har vist sig, at manglende indberetninger vedr. efterskoleelever har fået kommunernes dumpeprocen- ter til at stige.

 • Gymnasieelever arbejder med kommuneplanen
  18.03.13

  60 elever på Odder Gymnasium arbejder aktivt med at komme med input til kommuneplanen. Nogle af eleverne får lov at fremlægge deres tanker og ideer for politikerne.

 • Borgerne skal være med til at lave en digital kulturrute
  19.06.12

  Odder Kommune byder ind med en digital kulturrute som en del af Aarhus Kommunes ansøgning om at blive Kulturhovedstad 2017. Den digitale by – sådan lyder overskriften på Odder Kommunes bidrag til Aarhus Kommunes ansøgning om at blive Kulturhovedstad 2017.

Navne

 • Odder har igen en direktion
  27.02.15 Ledelse

  Odder Byråd har torsdag ansat to nye fagdirektører for Social, Sundhed og Beskæftigelse samt Børn, Unge og Kultur.

 • Odder Kommune har ansat ny kommunaldirektør
  26.01.15 Ledelse

  På et ekstraordinært byrådsmøde mandag aften blev der sat navn på Odder Kommunes nye kommunaldirektør: Henning Haahr Pedersen

 • Ny hjerneskadekoordinator i Odder Kommune
  24.06.13 Velfærd

  Charlotte Engelbrecht Olesen er ny hjerneskadekoordinator i Odder Kommune. Hun er uddannet ergoterapeut og har inden sin ansættelse i Odder arbejdet i Specialvejledningen i Horsens Kommune. Tidligere har hun bl.a. arbejdet på Hammel Neurocenter.

 • Ny hjerneskadekoordinator i Odder Kommune
  24.06.13 Velfærd

  Charlotte Engelbrecht Olesen er ny hjerneskadekoordinator i Odder Kommune. Hun er uddannet ergoterapeut og har inden sin ansættelse i Odder arbejdet i Specialvejledningen i Horsens Kommune. Tidligere har hun bl.a. arbejdet på Hammel Neurocenter.

 • Mads Gammelmark fra Aarhus til Odder
  29.11.12

  44-årige Mads Gammelmark skal fra 1. januar 2013 være direktør for børne- og ungeområdet samt teknik og miljø. Odder Byråd besluttede onsdag aften at ansætte Mads Gammelmark som nyt medlem af direktionen.

 • Kommunaldirektør Jesper Hjort fylder 60 år
  27.04.12

  Jesper Hjort er kandidat i statskundskab fra Aarhus Universitet, og har gjort karriere i den kommunale verden, først i Silkeborg, hvorefter han havde tre år som kommunaldirektør i den daværende Nørre Snede Kommune, inden han den 1. oktober 1991 blev kommunaldirektør i Odder Kommune syd for Aarhus.

Cases

 • Borgerne inddrages i kommunes markedsføring
  10.12.14 Infrastruktur

  Odder Byråd har vedtaget en markedsføringsstrategi for at tiltrække flere borgere. Lokale borgere skal fungere som ambassadører. Se borgmesters forklaring på video.

 • Fleksibel åbningstid fra nytår
  25.11.14 Politik

  Fra nytår kan forældre til børn i dagpleje og børnehave gøre brug af fleksibel åbningstid, uden at det koster ekstra.

 • Ideerne blomstrede på borgermøde Hou
  03.09.13 Velfærd

  Der var i bogstavelig forstand højt til loftet, da Odder Kommune mandag aften holdt borgermøde om helhedsplanen for Hou Havn. Mødet blev holdt i Egmont Højskolens nye idrætshal, og her fik tankerne og ideerne frit løb.

 • Odder Kommune har den gule førertrøje på facebook
  04.04.13 Ledelse

  Odder Kommune er nu den kommune i Danmark, der har flest venner på facebook. Kommunen har nu 1575 venner, svarende til 7,2 pct. af befolkningen.

 • Odder Kommunes facebook- venner var med til at bestemme vejnavne
  12.03.13

  Byrådet besluttede mandag at navngive to veje i den tidligere sygehuspark. Kommunens facebook-venner kom med for- slag til de nye vejnavne. Vitaparkvej og Vitavej. Sådan lyder de to nye vejnavne i den tidligere sygehuspark, som sidste år blev omdøbt til VitaPark. Her er Odder Kommune i fuld gang med at etablere et center for sundhed, kultur og erhverv.

 • 400 følger byrådsmøderne via net-tv
  16.11.12

  Odder NetTV har fem års jubilæum – seertallene er fortsat meget høje. For fem år siden gik Odder NetTV i luften, og dermed fik borgerne i Odder Kommune en ny mulighed for at følge byrådets arbejde hjemme fra dagligstuen, via deres hjemmecomputer.

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner