Husk samarbejdet, hvis I skal flyttes

Ledelse

16/1/18 10:45

Niels Bundgaard

Regeringen har annonceret, at en række statslige institutioner skal flyttes. Er din blandt dem, så find inspiration i Samarbejdssekretariatets vejledning til, hvordan fokus på samarbejdet hjælper jer til at komme godt igennem.

Parterne på det statslige arbejdsmarkeds fælles sekretariatet, Samarbejdssekretariatet, har udarbejdet en folder, der skal hjælpe de statslige institutioner, som bliver flyttet i 2018. 

Udflytning af statslige arbejdspladser

Vi har samlet alle historier om udflytningsplanerne.

Læs meget mere her

Sekretariatet har bl.a. udarbejdet fem gode råd, der er baseret på tidligere erfaringer med flytning af statslige arbejdspladser. De fem råd er: 

  1. Medtænk dialog og inddragelse fra dag ét ! 
  2. Hav fokus på det konstruktive og fremadrettede
  3. Afklar SU-strukturen hurtigst muligt
  4. Håndtér utrygheden og hold fokus på kerneopgaven
  5. Kommunikation er afgørende

Ud over de fem gode råd, så kan du i folderen læse hvad samarbejdsaftalens regler er på området, samt personlige beretninger fra de statslige institutioner, som blev udflyttet i 2015. Du finder folderen på dette link.   

Endvidere er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du søger råd og vejledning til, hvordan samarbejdet kan hjælpe jer godt igennem processen. Du finder sekretariatets kontaktoplysninger på dette link