OVERBLIK - også fra 7. sal på Hotel STAY Islands Brygge

OVERBLIK 7. maj 2014 – konference for topledere i centraladministrationen

Den 7. maj 2014 afholder ScanJour konferencen OVERBLIK, eksklusivt for 200 topledere i centraladministrationen. Der fokuseres på løsninger og udfordringer i den offentlige sektor når der opereres under det fortsatte udgiftsloft de kommende år.

Den 7. maj 2014 afholder ScanJour konferencen OVERBLIK, eksklusivt for 200 topledere i centraladministrationen. Der fokuseres på løsninger og udfordringer i den offentlige sektor når der opereres under det fortsatte udgiftsloft de kommende år.

Blandt talerne er direktør Niels Gotfredsen fra Moderniseringsstyrelsen, direktør Christian T. Ingemann i Dansk Erhverv og partner Jørgen Kjærgård fra Implement.

Konferencen undersøger og diskuterer de effektivitetsudfordringer den offentlig sektor står med netop nu og i de kommende år.

Niels Gotfredsen vil tale om hvilke forventninger er der til det fortsatte udgiftsloft, hvordan kommer det til at tegne fremtiden og så vil han løfte sløret for hvordan, resultatstyringen mellem styrelserne og ministerierne vil forme sig i de kommende år.

Christian T. Ingemann vil dele sine tanker om hvordan den statslige sektor kan lære af den private. Et opgør med den nuværende velfærdsstat er undervejs i disse år; hør Christians bud på hvilke tiltag og visioner som det offentlige skal gennemgå, for at det bliver et succesfuldt opgør.

Jørgen Kjærgaard, som taler om fremtidens offentlige sektor version 3.0, og om at vi står i en unik situation, hvor krisen kræver at vi  tænker kreativt for at sikre velfærdsstaten. Jørgens bud er en positiv løsning, hvor vi bruger innovation, optimeringer og erkendelse af af fremtidens udfordringer skal tackles anderledes end hidtil.

Konferencen afholdes på 7. Sal på Hotel STAY Islands Brygge, hvor der er en fantastisk udsyn og overblik over Københavns Havn.

Henvendelse til konferenceansvarlig Jakob Brix, ScanJour, 26314227, [email protected], hvis du ønsker mere information om konferencen

ScanJour på DenOffentlige.dk ScanJour hjælper organisationer med at realisere produktivitetsgevinsten ved digitalisering af arbejdsgange....
Aktivitet: Artikler: 5 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.