Overborgmester: Vigtigt at få ro om Wonderful Copenhagen

Det er klart, at hele forløbet omkring afviklingen af Eurovision har været beklagelig, siger Frank Jensen.

Eurovision-skandalen med en budgetoverskridelse på mere end 100 millioner kroner koster nu Lars Bernhard Jørgensen, direktør i turistorganisationen Wonderful Copenhagen, jobbet.

Den beslutning tager overborgmester Frank Jensen (S) til efterretning.

- Det er en beslutning, som Wonderful Copenhagens bestyrelse og administrerende direktør har truffet, og som jeg tager til efterretning, skriver overborgmester Frank Jensen (S) i en mail til Ritzau.

- Nu er det vigtigt at skabe ro om Wonderful Copenhagen, så vi får en stærk organisation, der kan styrke turismeindsatsen i hovedstaden og hele regionen.

Tirsdag meddelte Peter Højland, ny bestyrelsesformand for Wonderful Copenhagen, at selv om organisationens arbejde med at skabe vækst i hovedstaden og hovedstadens turisme igen i år sætter ny rekord i overnatninger, har forløbet skadet organisationen.

Også bestyrelsen vil blive skiftet ud. 

Frank Jensen takker Lars Bernhard Jørgensen for en flot indsats i Wonderful Copenhagen som turistorganisation igennem de sidste mange år.

- København har et meget stærkt brand i udlandet, og det er ikke mindst på grund af det store arbejde, Wonderful Copenhagen har gjort for at sætte København på verdenskortet, skriver Frank Jensen.

- Det er klart, at hele forløbet omkring afviklingen af Eurovision har været beklagelig, og derfor tager jeg selvfølgelig også bestyrelsen og Lars Bernhard Jørgensens beslutning om at trække sig til efterretning. 

- Nu ser vi fremad, så vi igen kan få glæde af den stærke turismeorganisation, Wonderful Copenhagen er.

Emneord: Frank Jensen, Wonderful Copenhagen, Gæld, Eurovision
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også